Control Ultimate Edition Cloud Version – Beschikbaar

Control Ultimate Edition Cloud Version – Beschikbaar

Tijdens de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase onthulde Remedy Entertainment een cloudversie van Control Ultimate Edition voor Nintendo Switch!

Deze cloudversie van de game bevat alle eerder uitgebrachte uitbreidingen en alle contentupdates die zijn uitgebracht sinds de game-lancering.

video
play-rounded-fill

Over Control Ultimate Edition – Cloud-versie

Control Ultimate Edition bevat het hoofdspel en alle uitbreidingen (“The Foundation” en “AWE”) in één voordelig pakket.

Een corrupte aanwezigheid is het Federal Bureau of Control binnengevallen … Alleen jij hebt de macht om het te stoppen. De wereld is nu je wapen in een episch gevecht om een ​​onheilspellende vijand te vernietigen door diepe en onvoorspelbare omgevingen. Inperking is mislukt, de mensheid staat op het spel. Krijg je de controle terug?

Control, winnaar van meer dan 80 prijzen, is een visueel verbluffend actie-avontuur van een derde persoon dat je op het puntje van je stoel houdt. Door open omgevingen te combineren met de kenmerkende wereldopbouw en verhalen van de beroemde ontwikkelaar Remedy Entertainment, biedt Control een uitgebreide en intens bevredigende gameplay-ervaring.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • Ontdek de mysteries.
  • Kunt u omgaan met de duistere geheimen van het bureau? Ontketen een epische bovennatuurlijke strijd, vol onverwachte personages en bizarre gebeurtenissen, terwijl je op zoek gaat naar je vermiste broer en de waarheid ontdekt die je hier heeft gebracht.
 • Alles is je wapen.
  • Ontketen vernietiging door wapens en telekinetische krachten te transformeren. Ontdek nieuwe manieren om je vijanden te vernietigen terwijl je krachtige vaardigheden gebruikt om alles om je heen in een dodelijk wapen te veranderen.
 • Verken een verborgen wereld.
  • Duik diep in de onheilspellende uitgestrektheid van een geheime overheidsinstantie. Verken de veranderende omgevingen van het Bureau om te ontdekken dat er altijd meer is dan op het eerste gezicht lijkt …
 • Vecht om controle.
  • Vecht tegen een meedogenloze vijand door middel van spannende missies en uitdagende eindbaasgevechten om krachtige upgrades te verdienen die je vaardigheden maximaliseren en je wapens aanpassen.

Belangrijke informatie

Je kunt alleen een gratis launcher-applicatie downloaden om de game voor een beperkte tijd te testen. Deze game maakt gebruik van cloud-streamingtechnologie en je hebt een aanhoudende snelle internetverbinding nodig om de game te spelen. Als uw internetverbinding instabiel wordt, wordt de service na een paar minuten verbroken.

Gebruik de gratis launcher-applicatie om de beschikbaarheid en kwaliteit van de service voor uw regio te testen.

Een Nintendo-account is vereist om toegang te krijgen tot de cloudservice. Om toegang te krijgen tot het spel na de gratis proefperiode, zijn deze gratis launcher-applicatie en de te kopen toegangspas vereist. De prijzen zijn te vinden op de Nintendo eShop-pagina voor de toegangspas zodra de proefperiode van 5 minuten met succes is voltooid.

• Stabiele en aanhoudende snelle internetverbinding en Nintendo-account vereist om te spelen.

• Nadat je de game minstens 5 minuten hebt getest, moet je een toegangspas kopen om toegang te krijgen tot de game. De prijzen zijn te vinden op de Nintendo eShop-pagina voor de toegangspas zodra de proefperiode van 5 minuten met succes is voltooid.