CONV/RGENCE: A League Of Legends Story komt in 2022

CONV/RGENCE: A League Of Legends Story komt in 2022

Tijdens de recente Riot Forge Nintendo Switch Showcase hebben Riot Forge en ontwikkelaar Double Stallion aangekondigd dat CONV/RGENCE: A League Of Legends Story naar Nintendo Switch zou komen.

CONV/RGENCE: A League Of Legends Story is een actieplatformgame met in de hoofdrol League Of Legends-kampioen Ekko, en wordt in 2022 gelanceerd voor Nintendo Switch en andere platforms.

video

Over CONV/RGENCE: A League Of Legends Story

Spoel het verleden terug, beheers de toekomst.

Verken en reis door de spectaculaire stad Zaun als Ekko, een jonge uitvinder met een ingenieus apparaat om de tijd te manipuleren, in deze verhaalgedreven actieplatformgame. Speel als een jonge Ekko en realiseer het volledige potentieel van een van de favoriete kampioenen van de League.

video

Ontdek verschillende omgevingen met traversal in parkour-stijl terwijl je verschillende gevechts- en tijdvaardigheden verbetert om een ​​breed scala aan vijanden in Zaun te verslaan.
CONV/RGENCE: A League Of Legends Story, ontwikkeld door Double Stallion Games, is een 2D-actieplatformgame met een ongelooflijke kunststijl die zich richt op strakke dynamische gevechten en unieke verkenningsmogelijkheden die worden geboden door Ekko’s vermogen om in ruimte en tijd te reizen.