Cooking Mama: Cookstar – Rechtstreeks verkrijgbaar via uitgever

Cooking Mama: Cookstar – Rechtstreeks verkrijgbaar via uitgever

Planet Entertainment , uitgever van Cooking Mama: Cookstar begon het spel rechtstreeks op de website aan te bieden.

Nadat de game uit de schappen was getrokken, werd Cooking Mama: Cookstar extreem moeilijk te vinden. Dankzij de uitgever kunt u nu een exemplaar kopen voor $ 59,99.

Over Cooking Mama: Cookstar

Als je de hitte niet kunt verdragen, ga dan naar mama’s keuken! Cooking Mama is terug met haar meest fantastische en leuke videogame-avontuur ooit !!! Introductie van koken Mama: cookstar. Een gloednieuwe Mama-kookervaring, speciaal gemaakt voor Nintendo Switch.

Cooking Mama: cookstar bevat meer dan 80 leuke en fantastische nieuwe recepten die spelers kunnen leren, waaronder meer dan 50 recepten die nieuw zijn in de kook Mama-franchise. Bereid alles, van klassieke Japanse recepten tot de lekkerste troostmaaltijden van dit moment.

Koken bij Mama Switch smaakt echt naar alles. Geen vleeseter? Geen probleem! Voor het eerst kookt Mama met zowel een traditionele kookstand als een vegetarische kookstand.

Functies

  • Burrito’s, Bibimbap, Bubble Team, gebakken Alaska, Pokebowls, Unicorn-eten en nog veel meer. Verken het diverse menu om te vinden wat bij u past.
  • Denk je niet dat je de vaardigheden bezit om een ​​meesterkok te worden? Maak je geen zorgen, mama zal dat oplossen! Volg gewoon de instructies van mama en maak heerlijke en decadente lekkernijen die je met je vrienden kunt delen
  • Hak, hak, snij, dobbel en rol! Nauwkeurige bewegingsbediening dompelt spelers recht in de actie.
  • Met de hulp van mama word je de grootste culinaire artiest ter wereld.
Ad