Coole Nintendo Switch Lite flip cover case

Coole Nintendo Switch Lite flip cover case

Als je wacht op de lancering van de Nintendo Switch Lite die op 20 september wordt gelanceerd, kan het een goed idee zijn om een ​​case te kopen.

Dat is als je van plan bent om het mee te nemen op reis.

Flip case

Nintendo heeft onlangs een speciale flip-case aangekondigd voor het aankomende speciale handheldsysteem en het ziet er echt slordig uit. Het beschermt het hele systeem als het niet wordt gebruikt en het moet op 1 november uitkomen. Dat is helaas iets later dan de nieuwe versie van de console zelf.

Het accessoire staat momenteel in de online winkel van Nintendo Japan voor ongeveer $ 35. Grijs lijkt op dit moment de enige kleuroptie, die de heldere kleuren van de console kan aanvullen.

De behuizing heeft een paar verhoogde cirkels voor de joysticks van de console, en hoewel de flip-cover geen slot heeft, past deze precies over het scherm om lelijke krassen te voorkomen.

Draagbaar maar toch beschermd

De snap-on case benadrukt verder de draagbaarheid van de Nintendo Switch Lite, waardoor het een nog betere reisgenoot is in vergelijking met de originele Nintendo Switch.

Het blijft onduidelijk of de snap-on case beschikbaar zal worden gemaakt in andere delen van de wereld. Het importeren van het accessoire kan behoorlijk wat toevoegen aan de kosten van het accessoire, dus hopelijk vindt het ook zijn weg naar andere Nintendo online winkels buiten Japan.

Ad