Coromon – 70 Minuten aan gameplay

Coromon – 70 Minuten aan gameplay

Freedom Games en TRAGsoft hebben Coromon naar Nintendo Switch gebracht. Als je wilt zien waar het allemaal om draait, kun je de 70 minuten aan gameplay van justonegmr bekijken.

video
play-rounded-fill

Over Coromon

Tem Coromon en verken een enorme wereld vol spannende turn-based gevechten, moeilijke puzzels en een mysterieuze bedreiging voor de wereld die moet worden gestopt. Niemand zei dat het gemakkelijk was om een ​​Battle Researcher te zijn. Op Velua begint de zon op te komen. Het is een nieuwe dag voor de wereld, en het is ook een nieuwe dag voor jou, aangezien je net een Battle Researcher bent geworden voor Lux Solis, een wereldwijde onderzoeksmaatschappij. Op je eerste dag bij je nieuwe baan gaat alles goed totdat een mysterieuze kracht aanvalt. Stel een team van Coromon samen, vind de indringers en vecht tegen een groeiende dreiging die iedereen op Velua in gevaar brengt!

Gevechten die beurt voor beurt worden uitgevochten

Bij Coromon draait alles om het temmen van het gelijknamige dier van de game en het opnemen tegen de rest van de wereld, of het nu andere dieren, trainers of enorme bazen zijn.

Maak een team van meer dan 100 schattige wezens, die elk hun eigen elementen, eigenschappen en vaardigheden hebben. Vang ze, train ze en laat ze vervolgens los op je tegenstanders.

Beheers een gevechtssysteem dat is gebaseerd op uithoudingsvermogen en waarbij elke actie energie kost, dus wees voorzichtig met welke vaardigheden en aanvallen je gebruikt. Breng schade toe, gebruik het uithoudingsvermogen van een vijand met statuseffecten of annuleer ze op tientallen manieren om te winnen.

Neem het online op tegen vrienden om te zien wiens Coromon-teams de beste zijn.

Een interessant verhaal

De eerste dag bij Lux Solis is slechts het begin van een veel grotere reis. Binnenkort verschijnt er een mysterieuze buitenaardse dreiging en word je in een groot, belangrijk verhaal geworpen. Het is aan jou om te voorkomen dat Lux Solis slechte plannen maakt.

Volg het spoor van de slechteriken door zes grote zones en steden. Er zijn tientallen manieren om van de ene plaats naar de andere te komen. Elk zit vol speurtochten, geheimen en dingen om naar te zoeken.

Verken de verste delen van Velua, van ijzige gletsjergrotten tot verschroeiende woestijnen.

Speel een sleutelrol in een volwaardig klassiek JRPG-verhaal met wendingen en onthullingen dat niet alles is wat het lijkt…

Hoe u wilt spelen

Coromon geeft je de kracht om de ervaring te maken die je wilt.

Moeilijkheid gaat niet alleen over hoe statistieken veranderen. Elke keuze verandert de basisregels van het spel, dus je kunt het zo moeilijk maken als je wilt.

Wil je spelen zonder stress? Je kunt op de gemakkelijkste manier in het verhaal verdwalen, of je kunt je concentreren op tactieken, wiskunde en het beheren van je bronnen.

Wil je een grotere uitdaging met meer op het spel? Gebruik de ingebouwde Randomizer- en Nuzlocke-modi om te veranderen hoe het vangen van wezens wordt gespeeld op manieren die fans leuk vinden.

Je kunt de trainer maken die je wilt door honderden dingen te veranderen, zoals haar, kleding en meer.

Wat de ontwikkelaars te zeggen hebben

We zijn er trots op je Coromon te kunnen geven, een game waar we hard aan hebben gewerkt. Coromon is ons eerbetoon aan de beste games in dit type RPG. We wilden trouw blijven aan de kern van het spel en tegelijkertijd nieuwe functies toevoegen. We wilden ook de iconische retro-look behouden, maar de pixelart-stijl bijwerken zodat deze er moderner uitziet.

Bedankt voor het kijken naar Coromon. We hopen dat je net zoveel plezier beleeft aan het spel als wij hadden bij het maken ervan.

Coromon is beschikbaar in de Nintendo Switch eShop als digitale download. Het werkt met Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch, Vereenvoudigd Chinees en Spaans.

Ad