Coromon – Eerste 31 minuten

Coromon – Eerste 31 minuten

Wil je weten of je Coromon op de Nintendo Switch moet spelen? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 31 minuten van de wezensvangende RPG in actie zien.

Spelers beginnen een nieuwe reis in de game als Battle Researcher en moeten meer dan 100 schattige Coromon vinden.

video
play-rounded-fill

Over Coromon

Tem Coromon en verken een enorme wereld vol spannende turn-based gevechten, hersenkrakende puzzels en een mysterieuze bedreiging voor de wereld in afwachting van een nederlaag. Niemand zei dat het gemakkelijk was om een ​​Battle Researcher te zijn! De zon begint te dagen op Velua, een nieuwe dag voor de wereld en een nieuwe dag voor jou, een vers geslagen Battle Researcher van de wereldwijde onderzoeksmaatschappij die bekend staat als Lux Solis. Het is je eerste dag en alles verloopt soepel totdat een mysterieuze kracht je nieuwste werkplek aanvalt. Stel een team van Coromon samen, spoor de indringers op en worstel met een toenemende dreiging die iedereen op Velua in gevaar brengt!

Tactische turn-based gevechten

Bij Coromon draait alles om het temmen van de gelijknamige dieren in het wild en het uitdagen van de rest van de wereld: andere dieren in het wild, trainers of titanenbazen!

Stel een team samen met meer dan 100 charmante wezens, gedefinieerd door hun elementen, eigenschappen en vaardigheden. Vang, train en laat ze los op je rivalen!

Beheers een op uithoudingsvermogen gebaseerd vechtsysteem waarbij elke actie energie kost, dus kies vaardigheden en aanvallen zorgvuldig. Breng schade aan, ondermijn het uithoudingsvermogen van de vijand met statuseffecten of vernietig ze door tientallen voorwaarden om als overwinnaar uit de strijd te komen.

Daag vrienden online uit en kijk wiens Coromon-squadrons de beste van de beste zijn.

Een boeiend verhaal

De eerste dag bij Lux Solis is slechts de eerste stap in een veel groter avontuur. Binnenkort word je in een groots en belangrijk verhaal geduwd, wanneer een mysterieuze, buitenaardse dreiging opduikt. Het is aan jou om Lux Solis te helpen een einde te maken aan hun lafhartige ontwerpen.

Volg het pad van de tegenstanders door zes grote zones en steden, met tientallen onderling verbonden routes om te verkennen. Elk boordevol missies, geheimen en items om te vinden.

Verken de verste uithoeken van Velua, van bevroren gletsjergrotten tot de diepten van verschroeiende woestijnen.

Speel een sleutelrol in een volwaardig klassiek JRPG-verhaal, compleet met plotwendingen en onthullingen dat niet alles is wat het lijkt…

Speel zoals jij dat wilt

Coromon stelt je in staat om een ​​ervaring te creëren zoals jij dat wilt.

Moeilijkheid is meer dan alleen statistische wijzigingen. Elke optie verandert de fundamentele mechanica, waardoor het spel zo uitdagend wordt als je wilt.

Wilt u een stressvrij, ontspannen spel? Dompel jezelf onder in het verhaal op de gemakkelijkste setting, zonder gedoe, of concentreer je op tactieken, cijfer-crunching en resource management.

Wil je een uitdaging met meer inzetten? Gebruik de ingebouwde Randomizer- en Nuzlocke-modi om de favoriete wendingen van fans te geven aan het vangen van wezens.

Maak de trainer die je wilt, met honderden aanpasbare elementen zoals haar, mode en meer.

Een woord van de ontwikkelaars

We zijn vereerd dat we je Coromon kunnen bieden, een spel waar we ons hart in hebben gestort. Coromon is ons eerbetoon aan de klassiekers van dit RPG-subgenre. Terwijl we trouw bleven aan de kern van de gameplay, wilden we nieuwe functies toevoegen, maar ook de iconische retro-look behouden, met een gemoderniseerde pixelart-stijl.

Bedankt voor het bekijken van Coromon. We hopen dat je net zoveel plezier zult beleven aan het spel als wij hebben gehad bij het maken ervan!