Coromon – Gevechtssysteem toegelicht

Coromon – Gevechtssysteem toegelicht

Coromon, het hedendaagse monster temspel van uitgever Freedom Games en ontwikkelaar TRAGsoft, heeft een nieuwe featurette voor het vechtsysteem ontvangen. Fans kunnen meer ontdekken over de gevechtssystemen, eindbaasgevechten en andere elementen van de game door de officiƫle website te bezoeken.

video
play-rounded-fill

Over Coromon

Ga op reis met een groep van meer dan 120 Coromon van over de hele wereld. Voorkom dat een sinistere groep de planeet vernietigt door te vechten in een traditioneel RPG-avontuur!

Zorg ervoor dat Coromon-squadrons alle drie de soorten vaardigheden beheersen: fysiek, speciaal en status. In stressvolle trainer-aanvallen maakt de aanvalsvariatie het verschil.

Elke Coromon-vaardigheid verbruikt een bepaalde hoeveelheid uithoudingsvermogen. Bepaal elke ronde een strategie en kies de beste manier van handelen, of het nu gaat om aanvallen, rusten of repareren met een clutch-item.

Coromon’s Attack-statistieken worden gebruikt voor fysieke vaardigheden en kunnen worden gecombineerd met andere attributen om een ā€‹ā€‹voorsprong te krijgen.

Gebruik speciale talenten om voorbij de fysieke bescherming van een tegenstander te komen en nog meer schade aan te richten. Deze talenten kunnen mogelijk sterke combinaties maken met statuseffecten op basis van de Special Attack-nummers van Coromon.

Combineer statusvaardigheden met passieve aanpassingen aan je huidige Coromon of de tegenstander voor hen om de hand van het lot in het voordeel van je team te laten zwaaien. Tijdelijke stat-boosts, debuffs van tegenstanders, weersoproepen en andere spelveranderende evenementen zijn voorbeelden van deze talenten.

In meerfasige baasgevechten moet je de talenten van je team op de proef stellen tegen de Coromon Titans. Terwijl de Titans van fase wisselen, verschillende veldgevaren opleggen, back-up inroepen en andere onverwachte problemen, heeft je squadron alle vasthoudendheid en vindingrijkheid nodig die het kan opbrengen.

Neem de vaardigheden die je hebt geleerd in Coromons campagne en test ze in online PvP. Vernietig andere trainers in casual of competitieve gevechten. Onderzoek de geprefereerde metastrategieƫn van de gemeenschap en ontwikkel een unieke vechtstijl om de mal te doorbreken.

Op 31 maart 2022 wordt Coromon digitaal uitgebracht voor de Nintendo Switch.