Coromon – Komt op 21 Juli

Coromon – Komt op 21 Juli

Coromon’s herziene releasedatum voor Nintendo Switch is onthuld door uitgever Freedom Games en ontwikkelaar TRAGSoft, na een onverwachte vertraging.

Na zijn debuut in maart op andere platforms, is deze nieuwe, eigentijdse RPG voor het vastleggen van monsters nu beschikbaar voor Switch op 21 juli 2022.

video
play-rounded-fill

Over Coromon

Ga als jonge Coromon-trainer in opleiding op een spannende reis. Met de nieuwste technologie voor het vangen van wezens van de grote wetenschapper Lux Solis, reis je door het Velua-gebied en verzamel je angstaanjagende maar mooie soorten. Voorkom dat een sinistere groep onderweg de kwade kracht van de legendarische Coromon Titans op de wereld loslaat.

Trek over verschillende plaatsen die tot leven zijn gekomen met prachtige pixelafbeeldingen om een ​​team van meer dan 120 Coromon van verschillende categorieën te verzamelen, zoals zand, magie, smerig, zwaar, lucht, vergif en nog veel meer. Vecht tegen de zes mythische Titans die de Coromon-manier van leven bedreigen in tactische gevechten door met puzzels gevulde kerkers, vechtpartijen langs de weg en meerfasen-baasconfrontaties. Keer na elk gevecht terug naar de Trainer Hub om het squadron weer gezond te maken voordat je weer naar buiten gaat. Vergroot en personaliseer de statistiekenpool van elke Coromon om het ideale droomteam te bouwen voor recreatief of competitief gamen.

Gebruik drie open opslagplaatsen om continu te experimenteren met verschillende Coromon-technieken en kies uit vier verschillende moeilijkheidsgraden, waaronder een ingebouwde, favoriete “Nuzlocke”-optie. Creëer een bekwame trainer aan het begin van hun Coromon-carrière door een verscheidenheid aan fysieke en mode-elementen op te nemen. Doe een verhelderend persoonlijkheidsexamen dat trainers combineert met de ideale Coromon-partner voor beginners, of kies gewoon de coolste.