Coromon – UItgesteld tot onbepaalde datum

Coromon – UItgesteld tot onbepaalde datum

TRAGsoft heeft een belangrijke update uitgebracht voor Coromon, het aanstaande spel voor het vangen van monsters.

De makers van Coromon hebben verklaard dat de game wordt uitgesteld voor de Nintendo Switch. Hoewel de Steam-versie zoals verwacht op 31 maart zal debuteren, heeft de Switch-versie “enkele onvoorziene problemen” ondervonden in termen van online functionaliteit en platformonafhankelijk spelen. De Nintendo Switch-versie wordt uitgesteld tot een onbepaalde datum om te garanderen dat Switch-spelers van de game kunnen genieten zoals bedoeld, maar de ontwikkelaar hoopt dat het niet “vreselijk lang” zal duren.

Coromon vertragingsverklaring

Hallo allemaal!

Dit is zeker niet op aankondiging die we ooit wilden maken, maar we willen zo transparant en eerlijk mogelijk zijn tegen jullie allemaal. Tijdens het werken aan onze Nintendo Switch-poort van Coromon, kwamen we onverwachte problemen tegen als het gaat om online functies en cross-platform multiplayer.

We willen ervoor zorgen dat de ervaring die we jullie allemaal op Switch bieden, de best mogelijke zal zijn, en om dit te doen, moeten we de lancering van Nintendo Switch uitstellen.

We hopen dat deze vertraging niet al te lang zal duren. We weten dat jullie allemaal erg enthousiast zijn om Coromon onderweg en tegen je vrienden/andere onderzoekers te gebruiken.

Dat gezegd hebbende, zullen we op Morch 31 nog steeds op Steam lounchen!

De Steam-build zal multiplayer- en cross-plotform saves bevatten. Je saves van de Steam-demo kunnen ook worden overgedragen naar de volledige versie van de game.

Zodra we de Nintendo Switch lanceren, kun je ook cross-platform spelen. We kunnen niet wachten om Coromon naar Nintendo Switch te brengen, dus we werken de klok rond om het daar te krijgen en zullen jullie allemaal op de hoogte houden zodra we een nieuwe releasedatum hebben.

Bedankt voor jullie steun en geduld met ons. Schijn helder!

Jochem en Morel, het TRAGsoft-team CoRoMeN

Ad