Corpse Factory aangekondigd, lancering januari 2022

Corpse Factory aangekondigd, lancering januari 2022

River Crow Studio onthulde Corpse Factory – een nieuwe psychologische thriller die in januari 2021 naar Nintendo Switch en pc’s gaat.

Na de opkomst van een mysterieuze website waarmee mensen de dood van anderen kunnen aanvragen, is het aan de spelers om het snode mysterie achter de oorsprong ervan te ontrafelen!

video
play-rounded-fill

Over Corpse Factory

TOKYO, 20XX: gefluister en geruchten verspreiden zich als een lopend vuurtje door de straten van metropool Tokio. Het gemurmel van een bizarre website begint de interesse van meer dan een paar mensen te wekken – mensen die bereid zijn extreme risico’s te nemen om hun donkerste verlangens te vervullen.

De website van Corpse Girl stelt gebruikers zogenaamd in staat om de dood van iemand die ze kennen aan te vragen. Het enige dat nodig is, is een foto van het beoogde slachtoffer. Zodra een afbeelding is geüpload, belooft de website de ziel van het slachtoffer binnen een paar dagen te vernietigen.

Slachtoffers van de website krijgen blijkbaar een foto van hun eigen lijk – zelfs voordat ze dood zijn. Foto’s zijn voorzien van een tijdstempel met een datum … Misschien een voorspelde tijd van overlijden? De authenticiteit van de website is op zijn best twijfelachtig. Het is een interessant gespreksonderwerp geworden en niets meer.

En toch … Wanneer mensen op vreemde manieren in de stad sterven, komt de website meteen weer in de schijnwerpers.

Alle recente slachtoffers werden gevonden in het bezit van vreemde foto’s – foto’s van hun eigen lijken, slechts enkele uren voordat ze stierven …

Corpse Factory is een visuele roman die wordt aangedreven door pure spanning. Het is deels horror en deels psychologische thriller. Het verhaal wordt lineair verteld, met onderweg een paar belangrijke keuzes die van invloed zijn op het einde van het spel.

Ad