Corpse Killer – 25th Anniversary Edition – Eerste 21 minuten

Corpse Killer – 25th Anniversary Edition – Eerste 21 minuten

Ben je klaar voor Corpse Killer – 25th Anniversary Edition op Nintendo Switch? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 21 minuten bekijken.

Deze geremasterde klassieker van Corpse Killer herleeft de originele klassieker met verbeterde videokwaliteit en nooit eerder vertoonde bonusinhoud!

video
play-rounded-fill

Over Corpse Killer – 25th Anniversary Edition

Oorspronkelijk ontwikkeld door Digital Pictures en uitgebracht in 1994, is Corpse Killer volledig opnieuw opgebouwd, waardoor het een nooit eerder vertoond niveau van videokwaliteit heeft opgeleverd.

Je bent een niet nader genoemde Amerikaanse marinier die op een tropisch eiland wordt gedropt tijdens een uiterst geheime missie om de kwaadaardige Dr. Hellman te stoppen, die van plan is zijn leger zombies op de wereld los te laten. Met Winston en Julie is het jouw missie om Hellman’s kamp te infiltreren en vier van je kameraden te redden en te voorkomen dat Dr. Hellman zijn plan uitvoert.

Corpse Killer, geregisseerd door John Lafia, is een full-motion video-shooter met een sterrencast zoals Jeremiah Birkett, Bridget Butlet, Vincent Schiavelli en Bill Moseley.

Ervaar Corpse Killer – 25th Anniversary Edition op een manier die nog nooit eerder is ervaren, met verbeterde videokwaliteit en nooit eerder vertoonde bonusinhoud.

Corpse Killer – 25th Anniversary Edition is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 14,99 USD.

Ad