Corpse Party Blood Covered: …Repeated Fear komt 18 Februari

Corpse Party Blood Covered: …Repeated Fear komt 18 Februari

Ontwikkelaar MAGES . kondigde aan dat Corpse Party Blood Covered: … Repeated Fear zijn weg zou vinden naar Nintendo Switch in Japan.

Nu is bevestigd door MAGES dat de game op 18 februari 2021 digitaal wordt gelanceerd via de Japanse Switch eShop. Het bedrijf heeft niet onthuld of er een fysieke editie in de maak is.

De nieuwe complete editie van Corpse Party Blood Covered: Repeated Fear is een remake van de survival horror cultklassieker, die oorspronkelijk werd uitgebracht op PlayStation Portable, iOS en Nintendo 3DS.

De aankomende versie is een remaster van die remake met nieuwe inhoud.

Over Corpse Party Blood Covered:… Repeated Fear

De Nintendo Switch-versie van Corpse Party Blood Covered:… Repeated Fear bevat stemwerk voor nieuwe personages die in het extra hoofdstuk verschijnen. Bovendien worden extra scenario’s die niet werden geuit in de vorige 3DS-release van de game volledig geuit.

Corpse Party Blood Covered:… Repeated Fear volgt verschillende studenten die vastzitten in een vervloekte alternatieve dimensie die lijkt op een middelbare school. Het is aan de spelers om ze in leven te houden terwijl ze de donkere gangen verkennen en de onuitsprekelijke gruwelen vermijden!

Voorlopig lijken er geen plannen te zijn om Corpse Party Blood Covered:… Repeated Fear for Nitnendo Switch-release voor westerse fans te lokaliseren. Maar Marvelous heeft eerdere versies van het spel gelokaliseerd.