Corpse Party komt 20 Oktober 2021

Corpse Party komt 20 Oktober 2021

XSEED Games onthulde dat Corpse Party op 20 oktober 2021 naar de Nintendo Switch eShop in het westen gaat.

Net als de Japanse release, zal deze versie van de game 16 “Extra Chapters” bevatten die de overlevering, personages en relaties van de serie uitbreiden, inclusief twee gloednieuwe afleveringen waarin nieuwe personages worden geïntroduceerd.

video

About Corpse Party

Een misgelopen vriendschapsritueel vervoert middelbare scholier Ayumi Shinozaki en haar vrienden naar een alternatieve realiteitsversie van een door tragedie geteisterde instelling die lang geleden op de plek van hun eigen school stond. Terwijl de wraakzuchtige geesten van basisschoolleerlingen hun leven en hun geestelijke gezondheid bedreigen, is hun enige hoop om te overleven – laat staan ​​ontsnappen – het blootleggen van de huiveringwekkende details rond de moorden op degenen die voor hen vastzaten.

Belangrijkste kenmerken

  • Atmosferische retro-stijl graphics – Prachtige 16-bits-stijl beelden gecombineerd met gruwelijke beschrijvingen en hartverscheurend geluidsontwerp zullen je fantasie de vrije loop laten met visioenen van horror.
  • Elke keuze telt – Verken elke hoek van Heavenly Host Elementary met een kruising tussen point-and-click adventure-gameplay en een strijdbare RPG, waarbij je keuzes maakt die de loop van het verhaal en het lot van zijn personages aanzienlijk veranderen.
  • Meer inhoud dan ooit – Naast de oorspronkelijke vijf hoofdverhaalhoofdstukken en veertien extra hoofdstukken, verdiepen twee nieuwe extra hoofdstukken zich in de relatie tussen seriefavorieten Ayumi en Yoshiki, en introduceren ze Miku Shirayume en Ryoka Iwami, twee personages met hun eigen intrigerende rollen te spelen in de griezelige legende van Heavenly Host Elementary.
  • Een andere dimensie in horror – Zet een koptelefoon op om jezelf onder te dompelen in de volledig ingesproken Japanse audio en bot-krakende geluidseffecten dankzij de binaurale 3D-opnametechnieken, waardoor een gesimuleerde surround sound-ervaring ontstaat waarbij je over je schouder meekijkt bij elke beurt.