Cosmetisch item in Pokemon Sword and Shield verwijst naar Unova

Cosmetisch item in Pokemon Sword and Shield verwijst naar Unova

De uitbreidingspas van Pokemon Sword and Shield heeft de Crown Tundra DLC uitgebracht, maar het bracht een intrigerende connectie met een van de Pokemon-games op de DS.

En het komt via Dynamax Adventures.

Over Dynamax Adventures

Na het voltooien van meerdere Dynamax-avonturen, kunnen spelers cosmetische items ontvangen van Peonia, een nieuw personage dat is geïntroduceerd in de Crown Tundra. Dit omvat verschillende eye-wear zoals de Futuristic Shades en Futuristic monocle die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.

Maar hoewel dit coole accessoire nu pas beschikbaar is voor spelers, is het al eerder verschenen in Pokemon Black and White. Over niemand minder dan de Team Plasma-leider, Ghetsis (zie hierboven)

Over Ghetsis

In zijn eerste iteratie draagt ​​Ghetsis eigenlijk de rode versie van deze monocle als een van de belangrijkste antagonisten in de Unova-regio. Later veranderde hij van outfit in Black and White 2 met een heel ander ontwerp dan zijn monocle, maar dat ontwerp is niet aanwezig in de beschikbare cosmetica.

De drie legendarische Pokemon die hij wil vangen, zijn beschikbaar via de Dynamax Adventure-grot waar Peonia zich bevindt.

Dit zijn Reshiram, Zekrom en Kyurem, die veranderen afhankelijk van de versie van het spel dat je speelt.