Cotton Fantasy – Uitgesteld tot de lente

Cotton Fantasy – Uitgesteld tot de lente

Cotton Fantasy is in het westen uitgesteld door ININ Games, wat betekent dat het deze winter niet in Noord-Amerika of Europa wordt uitgebracht. In plaats daarvan heeft het bedrijf een nieuw lente-releasevenster aangekondigd.

Cotton Fantasy werd in december voor het eerst uitgebracht in Japan onder de naam Cotton Rock ‘n’ Roll.

video
play-rounded-fill

Over Cotton Fantasy

Cotton Fantasy is een gloednieuw deel in de Cotton-serie, waarin Cotton en Silk een nieuw avontuur aangaan, dit keer in high-definition graphics en met gemoderniseerde gameplay, terwijl ze trouw blijven aan de roots van de Cotton-serie!

Met verticale, horizontale en 3D-bewegingen ervaar je de meest nauwkeurige gameplay in de Cotton-serie, waarbij je de originele Cotton-speelstijl combineert met een paar nieuwe shoot ’em up-functies, zes beroemde speelbare personages en 16 kleurrijke en diverse levels om te ontgrendelen . In je zoektocht naar de hoogste score heeft elk personage zijn unieke mechanica en aanvallen, wat resulteert in veel variatie en herspeelbaarheid.

Dit is een geweldige en toegankelijke nieuwe shoot ’em up-game voor zowel liefhebbers van de Cotton-serie als nieuwelingen, met een luchtig verhaal vol mooie, grappige tussenfilmpjes, volledig in het Japans gesproken, en een spannende soundtrack met legendarische remixen deuntjes uit het verleden.

Er is iets slechts aan de hand: de wilgen verdwijnen uit Sprookjesland en de Feeënkoningin heeft Silk de opdracht gegeven het mysterie te ontdekken. Wie zou het brein achter dit snode plan kunnen zijn? Cotton, de kleine heks, is bereid om haar oude vriend te helpen en met haar op een andere reis te gaan in ruil voor een levenslange voorraad heerlijke wilgen.

Belangrijkste kenmerken

  • Nieuwe shoot ’em up-gamemechanica en high-definition beelden
  • Er zijn zes iconische, speelbare personages om uit te kiezen, elk met hun eigen mechanica en aanvallen, evenals gastpersonages zoals Umihara Kawase (uit de gelijknamige serie) en Luffee uit Doki Doki Poyacchio.
  • Eenvoudig te leren shooter-gameplay die nieuwelingen zal aanspreken en toch voldoende complexiteit biedt voor ervaren spelers.
  • Met verticale, horizontale en 3D-bewegingen zijn 16 kleurrijke en diverse scrollniveaus beschikbaar.
  • De tussenfilmpjes zijn volledig in het Japans ingesproken, wat zorgt voor een luchtig verhaal met leuke en charmante tussenfilmpjes (inclusief Engelse ondertitels).
  • Opwindende soundtrack met geremasterde klassiekers uit eerdere games.
  • Ontgrendelbaar materiaal en een gevarieerde cast van personages zorgen voor een hoge mate van herspeelbaarheid.
  • Met de meegeleverde ranglijsten streeft u naar de hoogste score in uw land.

Cotton Fantasy zal beschikbaar zijn voor Nintendo Switch in zowel fysieke als digitale formaten.