Cotton Guardian Force Saturn Tribute Debuut Trailer

Cotton Guardian Force Saturn Tribute Debuut Trailer

Cotton Guardian Force Saturn Tribute werd een tijdje geleden officieel onthuld voor Nintendo Switch in Japan. City Connection heeft de debuuttrailer van de collectie uitgebracht, waarin elk van de drie games in actie wordt getoond.

Bovendien krijgen we enkele nieuwe functies van de collectie te zien, zoals terugspoelen, snel opslaan/laden, langzame modus en meer!

video
play-rounded-fill

Over Cotton Guardian Force Saturn Tribute

Schiet ze op, hier gaan we!

Cotton Guardian Force Saturn Tribute is een verzameling van drie Cotton-games die in de jaren ’90 werden uitgebracht voor Sega Saturn. Spelers over de hele wereld kunnen deze collectie ervaren en ervan genieten dankzij de ondersteuning in het Engels!

Ben je klaar om al je vijanden te ontmoeten en ze in stukken te breken in deze shoot ’em up-collectie?

Deze shoot ’em up-collectie bevat de volgende titels:

Cotton 2 (uitgebracht in 1997)

Cotton 2 introduceert Cotton’s rivaal Appli, het verhaal gaat dit keer over de verdwijning van de magische “Bluewater Willow” uit de schatkamer van het Koninkrijk. Cotton en Appli moeten nu het land doorzoeken op zoek naar de magische wilg en vechten tegen alle vijanden die ze tegenkomen voordat het te laat is.

Cotton Boomerang (uitgebracht in 1998)

Cotton Boomerang is een horizontale shoot-’em-up die deel uitmaakt van de Cotton-games. In plaats van een geheel nieuwe inzending in de serie, is het een geremixte versie van Cotton 2, met meer personages, opnieuw gekleurde tegels, gewijzigde toneellay-outs, enz.

Guardian Force (uitgebracht in 1998)

Guardian Force is een zijwaarts scrollend schietspel, waarbij de speler het fort moet vinden en de Guardian-dictators moet vernietigen nadat het is binnengevallen door kwade krachten. Vecht tegen vijanden met een verscheidenheid aan power-upswapens.

Cotton Guardian Force Saturn Tribute wordt op 30 september 2021 gelanceerd voor Nintendo Switch in Japan. Voorlopig zijn er geen plannen voor een westerse lokalisatie.