Cotton Reboot! komt naar het westen

Cotton Reboot! komt naar het westen

ININ Games heeft aangekondigd dat ze Cotton Reboot gaan brengen! naar het westen voor Nintendo Switch. Het nieuws komt kort na de onthulling van de fysieke limited edition voor de game die richting Japan gaat.

Helaas lijkt het erop dat er op dit moment geen release-venster voor de game is bevestigd, hoewel het waarschijnlijk zal zijn ergens nadat de Japanse versie in februari 2021 uitkomt.

Over Cotton Reboot!

Herstart katoen! is een bijgewerkte, geremasterde versie van de klassieke en iconische ‘cute’em’up’ Cotton: Fantastic Night Dreams met gloednieuwe functies en bijgewerkte visuele ontwerpen.

De game beschikt ook over 3 spelmodi, waaronder de originele X68000-modus die op getrouwe wijze de personal computer van Sharp nabootst uit de versie uit 1993. De rangschikkingsmodus heeft 16: 9-schermen, opnieuw ontworpen afbeeldingen en tekens. In de Score-aanvalsmodus strijdt de speler binnen een beperkte tijd om scores online (de modus van 2 minuten en 5 minuten kan worden geselecteerd).

ININ Games zal ook Limited Editions of Cotton Reboot publiceren! Voorbestellingen voor de Limited Editions zullen naar verwachting volgende maand starten, terwijl de voorbestelling van de standaardedities kort daarna zal volgen.

Ad