Cotton Reboot! Trailer met nieuwe en retro-gameplay

Cotton Reboot! Trailer met nieuwe en retro-gameplay

Beep heeft een trailer uitgebracht voor de aanstaande moderne remake van de arcade-achtige shooter-klassieker Cotton Reboot! In het bijzonder krijgen we meer te zien van de vernieuwde gameplay, samen met een snelle blik op hoe de originele, retro-versie van de game ook werkt!

video
play-rounded-fill

Over Cotton Reboot!

Cotton Reboot! is een bijgewerkte, geremasterde versie van de klassieke en iconische “cute’ em up “Cotton: Fantastic Night Dreams met gloednieuwe functies en bijgewerkte visuele ontwerpen.

De game beschikt ook over drie spelmodi, waaronder de originele X68000-modus die op getrouwe wijze de personal computer van Sharp nabootst uit de versie uit 1993. De rangschikkingsmodus heeft 16: 9-schermen, opnieuw ontworpen afbeeldingen en tekens. In de Score-aanvalsmodus strijdt de speler binnen een beperkte tijd online om scores (de modus van twee minuten en vijf minuten kan worden geselecteerd).

Cotton Reboot! komt op 25 februari 2021 in Japan naar de Nintendo Switch en in het eerste kwartaal van 2021 in Noord-Amerika en Europa.

Ad