Cozy Grove – Eerste 26 minuten

Cozy Grove – Eerste 26 minuten

Is Cosy Grove voor Nintendo Switch echt zo gezellig? Dat zoeken we uit! Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 26 minuten bekijken.

Spelers spelen als een spirit scout en zullen de geesten die daar wonen, foerageren, knutselen, vissen en helpen om vrede te vinden – terwijl ze de kleur op het eiland herstellen!

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Cosy Grove

Exclusief voor pre-order: ontvang het Ghost Bear-kostuum, het Fox-kostuum en de Cherry Blossom-jurk net op tijd voor de lente. Deze items worden op de eerste dag in je mailbox bezorgd en zijn alleen beschikbaar als je voor 8 april pre-ordert!

Welkom bij Cosy Grove, een life-sim-game over kamperen op een spookachtig, steeds veranderend eiland. Als Spirit Scout wandel je elke dag door het bos van het eiland, vind je nieuwe verborgen geheimen en help je de plaatselijke geesten te kalmeren. Met een beetje tijd en veel knutselen breng je kleur en plezier terug naar Cosy Grove!

Functies:

  • Mooie, dynamische, met de hand getekende landschappen die tot leven komen als je een geest in nood helpt.
  • Tientallen gedenkwaardige personages en geesten die je kunt vinden en waarmee je vriendschap kunt sluiten. Elke geest heeft een uniek, uitgebreid verhaal dat je in de loop van de tijd kunt ontrafelen.
  • Verzamel geestdieren, maak versieringen, ga vissen en meer!
  • Campagne van meer dan 40 uur gevuld met side-quests, ontworpen om maandenlang te spelen.

Cosy Grove is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 14,99.