Cozy Grove – Fysieke release

Cozy Grove – Fysieke release

De makers van Cosy Grove, Spry Fox en Quantum Astrophysicists Guild (QAG), evenals distributiepartner Skybound Entertainment, hebben onthuld dat de Nintendo Switch-versie van de game een fysieke release krijgt.

Fysieke editie

Er zijn in totaal 28 unieke berenstickers opgenomen in de vijf kiss-cut stickervellen van de retaileditie. Deze stickers zijn geïnspireerd op de bewoners van het spookbos van Cosy Grove. Bovendien zal het een nieuw NeighBEARS downloadbaar inhoudspakket op de cartridge bevatten.

De iam8bit Exclusive Edition zal ook in fysieke vorm beschikbaar zijn voor de Nintendo Switch-versie van Cosy Grove. Naast de nieuw uitgebrachte NeighBEARS downloadbare content op cartridge, wordt dit product geleverd met een “blinde zak” die één van de potentiële 28 emaille pins bevat om te verzamelen. Een bundel met alle 28 emaille pins kan worden gekocht voor $ 149,99. Bovendien kunnen pakketten die extra emaille-spelden bevatten tegen een meerprijs worden gekocht. Deze bundels zijn beschikbaar voor gamers die ze willen hebben.

De iam8bit Exclusieve Editie kan worden gekocht voor $ 34,99 terwijl de daadwerkelijke winkelversie, die alleen kan worden gekocht bij GameStop, kan worden gekocht voor $ 29,99. Verzending start op 30 mei 2023.

Over de Cosy Grove:

Bezoek voor het landschap, maar blijf hangen voor het gezelschap.

Hallo, en welkom bij Cosy Grove, een levenssimulatiespel waarin je gaat kamperen op een eiland dat voortdurend in ontwikkeling is. Als Spirit Scout zullen je dagelijkse taken bestaan ​​uit het verkennen van het bos van het eiland op zoek naar voorheen onbekende mysteries en het assisteren van de inwonende geesten. Je hebt alleen wat tijd en veel creativiteit nodig om de levendige kleuren en vrolijke sfeer terug te brengen naar Cosy Grove!

De klok in Cosy Grove is gesynchroniseerd met die van de buitenwereld en brengt elke dag tussen de 30 en 60 minuten vers zoekmateriaal. Daarna heb je alle vrijheid om te gaan vissen, te knutselen en je huis op te fleuren zoals jij dat wilt!

  • Schitterende, dynamische, met de hand getekende landschappen die tot leven komen wanneer je een geest bijstaat die jouw hulp nodig heeft. Kenmerken:
  • Honderden unieke mensen en geesten die je tijdens het spel kunt ontmoeten en waarmee je bevriend kunt raken. Je zult geleidelijk de vele verhalen die elke geest te bieden heeft, samenvoegen naarmate de tijd verstrijkt.
  • Jaag op spirituele wezens, maak je eigen versieringen, ga vissen en nog veel meer!
  • Een campagne die meer dan 40 uur duurt en boordevol zijmissies zit; het is bedoeld om spelers maanden bezig te houden.