Crash Bandicoot 4: It’s About Time bestandsgrootte 9,4 GB

Crash Bandicoot 4: It’s About Time bestandsgrootte 9,4 GB

Crash Bandicoot: It’s About Time is onlangs aangekondigd voor de Nintendo Switch. En hoewel het laat is, is het nog steeds een welkome aanvulling op de Nintendo Switch-line-up.

Degenen onder jullie die de game willen downloaden nadat ze zijn uitgebracht via de Nintendo Swich eShop, hebben 9,4 GB vrije ruimte op je systeem of Micro SD-kaart nodig. Houd daar dus rekening mee.

Over Crash Bandicoot 4: het wordt tijd

Het wordt tijd – voor een gloednieuwe Crash Bandicoot ™ -game! Stort neer in een door de tijd verbrijzeld avontuur met je favoriete buideldieren.

Neo Cortex en N. Tropy zijn weer bezig en lanceren een totale aanval op niet alleen dit universum, maar het hele multiversum! Crash en Coco zijn hier om de dag te redden door de vier Quantum Masks te herenigen en de regels van de realiteit te ombuigen.

Nieuwe vaardigheden? Controleren. Meer speelbare personages? Ja. Alternatieve afmetingen? Duidelijk. Belachelijke bazen? Zeker. Dezelfde geweldige saus? Reken maar op je lieve jort. Wacht, zijn het echt jorts? Niet in dit universum!

Crash Bandicoot: It’s About Time wordt op 12 maart uitgebracht op het Nintendo Switch-platform.

Ad