Crash Bandicoot 4: It’s About Time – Eerste 25 minuten

Crash Bandicoot 4: It’s About Time – Eerste 25 minuten

Vraagt ​​u zich af hoe Crash Bandicoot 4: It’s About Time eruitziet op de Nintendo Switch? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 25 minuten van het spel in de gedokte modus bekijken.

in Crash Bandicoot 4: It’s About Timey, gaat dit nieuwe uitje Crash, Coco en meer maffe personages op avontuur in de tijd – om een ​​slinkse plan van de sluwe N. Tropy te dwarsbomen!

video
play-rounded-fill

Over Crash Bandicoot 4: It’s About Time

Het wordt tijd. Letterlijk.

De sluwe schurken Neo Cortex en Dr. N. Tropy zijn eindelijk ontsnapt uit hun interdimensionale gevangenis en hebben een gat ter grootte van een kwaadaardige wetenschapper in het universum achtergelaten.

Nu hebben ze hun ogen niet alleen gericht op het veroveren van deze dimensie, maar op ALLE dimensies, en het is aan Crash en Coco om hen te redden. N. Sanity Beach is waar het avontuur van Crash voor het eerst begon, en waar het begint in Crash 4.

Maar er zijn zeker veranderingen opgetreden sinds spelers N. Sanity Beach al die jaren geleden voor het eerst zagen, en in Crash 4 zul je veranderingen in de gameplay en zelfs de kunststijl opmerken.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time is nu beschikbaar op Nintendo Switch.