Crash Bandicoot 4: It’s About Time komt 12 Maart

Crash Bandicoot 4: It’s About Time komt 12 Maart

Het is officieel, Crash Bandicoot 4: It’s About Time komt eindelijk naar de Nintendo Switch en zal op 12 maart in de schappen (en digitale storefronts) belanden.

Het wordt tijd

Er zijn de afgelopen maanden meerdere gelegenheden geweest die wezen op een Switch-release, maar vandaag werd bevestigd dat het zijn weg zal vinden naar de nieuwste console van Nintendo naast de Xbox One X / S en PlayStation 5 en de Battle. net store ergens later in het jaar, volgens uitgever Activision.

De Nintendo Switch-versie van de game kost $ 39,99.

Over Crash Bandicoot 4:  It’s About Time

Koop digitaal en ontvang de Totally Tubular Skins voor Crash en Coco.

Het wordt tijd – voor een gloednieuwe Crash Bandicoot ™ -game! Stort neer in een door de tijd verbrijzeld avontuur met je favoriete buideldieren.

Neo Cortex en N. Tropy zijn weer bezig en lanceren een totale aanval op niet alleen dit universum, maar het hele multiversum! Crash en Coco zijn hier om de dag te redden door de vier Quantum Masks te herenigen en de regels van de realiteit te ombuigen.

Nieuwe vaardigheden? Controleren. Meer speelbare personages? Ja. Alternatieve afmetingen? Klaarblijkelijk. Belachelijke bazen? Zeker. Dezelfde geweldige saus? Reken maar op je lieve jort. Wacht, zijn het echt jorts? Niet in dit universum!