Crash Bandicoot 4: It’s About Time – Launch trailer

Crash Bandicoot 4: It’s About Time – Launch trailer

Crash Bandicoot 4: It’s About Time is nu uit op de Nintendo Switch en er is een launch-trailer om de gelegenheid te vieren.

De titel is zowel digitaal als fysiek beschikbaar, maar als je voor de digitale optie kiest, ontvangen Nintendo Switch-spelers de Totally Tubular-skins voor Crash en Coco na voltooiing van het tweede niveau.

video

Over Crash Bandicoot 4: It’s About Time

Het wordt tijd – voor een gloednieuwe Crash Bandicoot ™ -game! Stort je neer in een door de tijd verbrijzeld avontuur met je favoriete buideldieren.

Neo Cortex en N. Tropy zijn er weer mee bezig en lanceren een totale aanval op niet alleen dit universum, maar het hele multiversum! Crash en Coco zijn hier om de dag te redden door de vier Quantum Masks te herenigen en de regels van de realiteit te ombuigen.

Nieuwe vaardigheden? Controleren. Meer speelbare personages? Ja. Alternatieve afmetingen? Duidelijk. Belachelijke bazen? Zeker. Dezelfde geweldige saus? Reken maar op je lieve jort. Wacht, zijn ze echt jorts? Niet in dit universum!

Crash Bandicoot 4: It’s About Time is momenteel £ 44,99 in de Nintendo Switch eShop en is ook beschikbaar om op andere platforms te kopen.

Ad