Crash Bandicoot 4: It’s About Time – Nintendo Switch profiel

Crash Bandicoot 4: It’s About Time – Nintendo Switch profiel

Crash Bandicoot 4: It’s About Time is onlangs uitgebracht op PlayStation 4- en Xbox One-systemen en fans lijken onder de indruk.

YouTuber, Canadian Guy Eh ( https://www.youtube.com/channel/UCy8fynO_7xtpU2powS9cYwg ) ontdekte dat er een Nintendo Switch-profiel in het .ini-bestand van de game zit en dat de code de Nintendo Switch meerdere keren in de code vermeldt.

Weergave-opties

Het bestand suggereert ook dat de Nintendo Switch-versie van Crash Bandicoot 4: It’s About Time wordt weergegeven op 720p in het dock, draagbaar en vermoedelijk op 30 fps.

Over Crash Bandicoot 4: It’s About Time 

Het wordt tijd – voor een gloednieuwe Crash Bandicoot-game! Stort je neer in een door de tijd verbrijzeld avontuur met je favoriete buideldieren.

Neo Cortex en N. Tropy zijn er weer mee bezig en lanceren een totale aanval op niet alleen dit universum, maar het hele multiversum! Crash en Coco zijn hier om de dag te redden door de vier Quantum Masks te herenigen en de regels van de realiteit te ombuigen.

Nieuwe vaardigheden? Controleren. Meer speelbare personages? Ja. Alternatieve afmetingen? Duidelijk. Belachelijke bazen? Zeker. Dezelfde geweldige saus? Reken maar op je lieve jort. Wacht, zijn ze echt jorts? Niet in dit universum!

Hopelijk bevestigen Activision en de game-ontwikkelaar Toys for Bob de titel binnenkort.

Ad