Crash Team Racing Nitro-Fueled eerste look + release datum bevestigd

Crash Team Racing Nitro-Fueled eerste look + release datum bevestigd

Op de officiële Nintendo UK-website zijn de allereerste screenshots van de Nintendo Switch-versie van Crash Team Racing Nitro-Fueled onthuld!

video

Is het te vergelijken?

De game lijkt erg op de PS4-versie die eind vorig jaar op The Game Awards werd gepresenteerd. Er zijn echter enkele duidelijke verschillen met de veel lagere resolutie en gebrek aan vacht op karaktermodellen vergelijkbaar met Crash N Sane Trilogy die vorige zomer op Nintendo Switch werd uitgebracht.

In de laatste foto lijkt Coco bijvoorbeeld met een lagere resolutie te worden weergegeven dan Cortex die naast elkaar racen, wat zou kunnen suggereren dat de modellen van de speler met een hogere resolutie worden weergegeven.

Release datum

Een tijdje terug waren de lijsten met Crash Team Racing Nitro Fueled voor Nintendo Switch op mysterieuze wijze verdwenen uit winkels waar de andere versies van de game nog steeds waren ingesteld voor 21 juni 2019. Welnu, het spel is opnieuw genoteerd voor Nintendo Switch voor exact hetzelfde release datum als de andere platforms en bevestigd op de officiële Nintendo-website!