Crash Team Racing Nitro-Fueled – Laatste Grand Prix-evenement

Crash Team Racing Nitro-Fueled – Laatste Grand Prix-evenement

Crash Team Racing Nitro-Fueled heeft spelers nieuwe content aangeboden via zijn vele Grand Prix-evenementen – die de beste racers beloont met verschillende skins en maatwerkitems.

Fans van de modus zullen het echter binnenkort zonder moeten stellen.

Laatste Grand Prix

Beenox en Activision hebben aangekondigd dat de volgende Grand Prix van de game de laatste ooit zal zijn. Hierna biedt de game een nieuw uitdagingssysteem – waarbij spelers dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse taken kunnen uitvoeren om Wumpa-munten te verdienen en items van de pitstop te kopen.

De Pit Stop zelf biedt items en skins van eerdere Grand Prix-evenementen – die spelers twee keer per dag kunnen vernieuwen om nieuwe voorraad te bekijken. Daarnaast beloofde Beenox spelers dat nieuwe aanpassingsitems en skins in de toekomst nog steeds hun weg naar het spel zullen vinden.

In de afgelopen acht maanden zijn we ongelooflijk trots op ons seizoensaanbod en we denken dat onze volgende Grand Prix een van de beste tot nu toe zal zijn. Beenox staat erom bekend met een knal uit te gaan en met de volgende Grand Prix aan de horizon kondigen we aan dat dit de laatste officiële Grand Prix voor CTR Nitro-Fueled zal zijn. Het is absoluut bitterzoet voor ons om aan te kondigen dat de volgende Grand Prix de laatste is, maar tegelijkertijd willen we dat spelers weten dat de race nog niet is afgelopen.

Via de Grand Prix hebben we nieuwe, nieuwe content aan Crash Team Racing Nitro-Fueled geleverd. Onze community heeft elk seizoen door de veelheid van nieuwe tracks en uitdagingen geracet en een geweldige verzameling nieuwe personages en skins verzameld en hun stijl op krankzinnige nieuwe manieren laten zien door al hun karts aan te passen.

Lees verder voor een viering van de Grand Prix-seizoenen en voor meer informatie over de toekomst voor CTR Nitro-Fueled!

Uitdagingssysteem

De race gaat door zodra de laatste Grand Prix eindigt, met een gloednieuw uitdagingensysteem. Dit systeem biedt elke bestuurder de mogelijkheid uitdagingen aan te gaan, Wumpa-munten te verdienen en zijn ervaring met items in de Pit Stop verder aan te passen. Er zullen uitdagingen zijn die relevant zijn voor alle spelmodi, zodat spelers kunnen racen en CTR Nitro-Fueled spelen zoals ze het leukst vinden.

Drie soorten uitdagingen blijven actief: Dagelijks, Wekelijks en Pro (maandelijks). Als je uitdagingen voltooit, krijgen spelers verschillende hoeveelheden Wumpa-munten die ze kunnen gebruiken in de Pit Stop.

De Pit Stop bevat items uit elk Grand Prix-seizoen. Spelers kunnen verschillende items bekijken door het Pit Stop-scherm maximaal 2 keer per dag te vernieuwen, zodat ze meer dagelijkse opties hebben om uit te kiezen bij het aanpassen van hun CTR Nitro-Fueled-ervaring.

Beat Beenox met nieuwe tijdritten

Oxide is niet langer de koning van de baan – – live na de laatste Grand Prix komt er een set tijdritrecords die een uitdaging zullen zijn voor zelfs de beste CTR-racers om te verslaan! Deze tracktijden zijn gebaseerd op enkele van de beste tijden die het Beenox-team op elke afzonderlijke track heeft behaald. Dus de uitdaging wordt gesteld voor de beste racers die er zijn – – kun jij beatus zijn? Door dit op alle tracks te doen, kun je een speciale beloning ontgrendelen die anderen laat weten dat je een aantal ernstige CTR-vaardigheden hebt!

Aanvullende geplande inhoud na de Grand Prix

Tot slot, terwijl de Grand Prix afloopt, zullen er nog meer items naar CTR Nitro-Fueled komen.
Kijk uit voor deze toekomstige toevoegingen:

  • Nieuwe tekens
  • Nieuwe karts
  • Nieuwe legendarische skins
  • Legendarische huidkleuren
  • Nieuwe emblemen
  • Nieuwe kleur opties

Bedankt voor het genieten van de Grand Prix-seizoenen – we hebben het geweldig gedaan om ze te maken en te zien hoeveel vreugde onze fans van hen hebben gekregen. De race gaat echter door en we zijn verheugd om je op de baan te blijven zien.

Ad