Crash Team Racing Nitro-Fueled Update; Grand Prix events, extra contents en meer

Crash Team Racing Nitro-Fueled Update; Grand Prix events, extra contents en meer

Het Beenox-team heeft een nieuwe blog gepubliceerd met een update over wat je in de nabije toekomst kunt verwachten voor Crash Team Racing Nitro-Fueled.

De kart-racegame is net op 21 juni van start gegaan en het team is nu hard aan het werk om nieuwe functies, aanpassingen en verbeteringen uit te rollen om fans de beste ervaring te bieden.

Om de fans te bedanken, wordt bovendien een eenmalig cadeau van 2500 Wumpa Coin gegeven aan alle spelers die het spel spelen terwijl ze met het internet zijn verbonden.

video

Beenox Update Notes

Beenox is hard aan het werk en maakt enkele aanpassingen en verbeteringen aan het spel om de best mogelijke kartrace-ervaring mogelijk te maken.

De update zal op 3 juli live gaan, samen met de eerste Grand Prix , de geweldige Nitro Tour.

We worden overweldigd door de community-ondersteuning voor Crash Team Racing Nitro-Fueled, en om je te bedanken voor je geduld terwijl we aan deze aanpassingen werken, zullen we een eenmalig 2,500 Wumpa Coin-cadeau geven aan alle spelers op alle platforms die speel Crash Team Racing Nitro-Fueled terwijl je vanaf dit weekend tot 4 juli verbonden bent met internet.

Verwacht dat deze bonus binnen 24 uur live gaat. Spelers kunnen deze bonus ontvangen door een race te voltooien terwijl ze verbonden zijn met internet en vervolgens toegang te krijgen tot de pitstop. † We moedigen onze spelers aan om supporttickets in te dienen via Activision Support als er problemen of vragen rijzen, omdat het ons helpt om sneller problemen aan te pakken die van invloed zijn op de gemeenschap.

Functies en inhoudstoevoegingen:

1. Introductie van de Grand Prix-content:

De Grand Prix van de Nitro Tour gaat live en je kunt beginnen met het verdienen van Nitro-punten en het ontgrendelen van een verscheidenheid aan inhoud voor het aanpassen van de bonus door uitdagingen uit het Grand Prix-menu te voltooien †.

“Twilight Tour” zal een gloednieuw nummer zijn dat beschikbaar is voor de modi Local Arcade en Online. Het personage Tawna kan worden verdiend door het voltooien van Grand Prix-uitdagingen en het verdienen van Nitro Points. Je kunt ook extra nieuwe items verdienen, waaronder karts, skins, stickers, stickers en schilderopdrachten!

Opmerking: Tawna en de hierboven beschreven items kunnen slechts voor een beperkte tijd worden verdiend door het voltooien van Grand Prix-uitdagingen terwijl ze zijn verbonden met internet. Als het huidige Grand Prix-seizoen voorbij is, zijn ze niet langer beschikbaar om Grand Prix-uitdagingen te verdienen totdat ze later op de pitstop verschijnen.

2. Introductie van online klassementen:

Leaderboards worden toegevoegd aan het Grand Prix-menu.

· Nitro Point online leaderboard

Je kunt Nitro-punten verdienen door uitdagingen te voltooien die beschikbaar zijn in het Grand Prix-menu. Hoe meer Nitro Points je verzamelt, hoe hoger je op het leaderboard!

· Championship Leaderboard

Je kunt punten verdienen op basis van je prestaties tijdens het spelen van online multiplayer: je krijgt een aantal punten elke keer dat je een race voltooit in online multiplayer †. Je krijgt meer punten, hoe hoger je plaatsing is wanneer elke race voorbij is (eerste is de meeste en de achtste plaats is de minste). Het Leaderboard is ontgrendeld nadat je je eerste online race hebt voltooid.

Leaderboard-beloningen worden verdeeld op de eerste dag na de Grand Prix en worden aan het einde van elk Grand Prix-seizoen opnieuw ingesteld.

3. De pitstop

Er wordt een verscheidenheid aan nieuwe inhoud aan de pitstop toegevoegd, waaronder karts, personages, skins, stickers, schilderklussen, wielen en kartstickers die kunnen worden ingewisseld met Wumpa Coins †. Vergeet niet de PitStop te controleren om vernieuwde inhoud te zien!

Wanneer je de pitstop bezoekt, zie je dat items die zijn toegevoegd als onderdeel van de Nitro Tour Grand Prix, weinig nitro-busjes hebben over hun pictogrammen. U ziet hetzelfde in het aanpassingsmenu voor dezelfde pictogrammen. Deze kleine Nitro-cannister met een percentage dat eraan vastzit, geeft de extra Nitro Point-boost aan die je krijgt als je uitdagingen met deze aangepaste aanpassingsopties voltooit. Het percentage verhoogt de stapels met elk aanpassingsitem dat u heeft uitgerust. Dus verzamel en stapels!

Als een speciale call-out voor enkele van de nieuwe toevoegingen, kunnen de “Nitro Squad” -personages Ami, Megumi, Isabella en Liz worden ingewisseld met Wumpa-munten in de Pit Stop en worden vlaggen van landen over de hele wereld toegevoegd als kartstickers.

4. Online

Podium-animaties worden toegevoegd aan online wedstrijden wanneer u klaar bent in de top 3 van een online multiplayer-race.

5. Verbetering van de gebruikersinterface

Een “Message of the Day” -functie wordt toegevoegd aan het hoofdmenu. Kom dagelijks terug wanneer uw systeem is verbonden met internet voor belangrijke berichten!

6. Wumpa Coin Verdien Rate

Aanpassingen zullen worden aangebracht in de Wumpa Coin earnrate, en aanvullende informatie over de earnrate zal worden toegevoegd aan het eind-van-race rapport, zodat je kunt weten hoe je bij je nummer bent gekomen.

7. Personagepictogrammen

De minikaartpictogrammen en racerpictogrammen geven nu de personageschil weer die u hebt uitgerust.

8. Patches: Issues of Note

De volgende problemen worden behandeld in de patch:

8a. Save file fix tegen corruptie op PS4:

Zal het probleem van de wereldwijde opslag van gegevens behandelen dat gevolgen heeft gehad voor PS4-spelers

8b. Pit Stop:

Zal een probleem aanpakken waarbij gebruikers de “Electron Aqua” -verf uit de pitstop niet konden kopen.

8c. Online:

Zal ingaan op diverse bekende online stabiliteitskwesties met betrekking tot de lobby, arcade, avontuur, andere delen van het spel en menu’s.

8d. Tracks:

Botsingen van bepaalde kaarten zijn herwerkt om vastzittende plekken en mogelijke exploitgebieden te verwijderen, samen met een verbetering van de getrouwheid.

8e. Gebruikersomgeving:

Een probleem waarbij persoonlijke tijdrit- en relicescores niet worden gemarkeerd in het menu ‘Highscores’, wordt behandeld.

8f. Community feedback:

Alle slechteriken van CNK worden nu beschermd door het Velo-masker tijdens het racen met die Power Up.

Dat is het voor deze patch. Als je een vraag of probleem hebt tijdens het spelen van het spel, kun je contact opnemen met Activision Support; we zijn meer dan blij om u te helpen!