Crash Team Racing – Nitro-Fueled – Vierde Grand Prix seizoen

Crash Team Racing – Nitro-Fueled – Vierde Grand Prix seizoen

Activision heeft via zijn officiële blog aangekondigd dat zij zich opmaken voor het vierde Grand Prix-seizoen in het uitdagende Crash Team Racing: Nitro-Fueled.

Het nieuwe seizoen heeft uiteraard een Halloween-thema en is getiteld Spooky Grand Prix. Het begon op 4 oktober om 07:00 uur PT / 15:00 uur BST.

video
play-rounded-fill

Vierde Grand Prix seizoen

Dit seizoen introduceert een groot aantal nieuwe beloningen die je kunt verdienen door uitdagingen te voltooien, Nitro te verdienen en je Nitro-meter het hele seizoen door te vullen. Er is dit seizoen een speciaal nieuw uitdagingstype – zoek wat spookachtige geesten op met Ghost Hunt!

Tijdens de duur van deze Grand Prix zal het breken van bepaalde kratten een ondeugende geest vrijlaten die erin zat. Ga op in de geest om hem te vangen en Grand Prix-uitdagingen te voltooien.

Hoe meer van deze kratten je breekt, hoe meer spoken rondvliegen en hoe meer uitdagingen je kunt voltooien! Als een opmerking, je zult alleen de geesten kunnen zien die je hebt vrijgegeven, en deze spectrale wezens zullen je racen niet in de weg staan. Ze zijn er om gevangen te worden als je durft!

Over Crash Team Racing – Nitro-Fueled

Crash zit weer in de stoel! Maak je klaar om furore te maken met Crash ™ Team Racing Nitro-Fueled. Het is de authentieke CTR-ervaring plus nog veel meer, nu volledig geremastered en maximaal opgevoerd:

  • Start uw motoren met de originele spelmodi, personages, tracks, power-ups, wapens en bedieningselementen
  • Power slide naar glorie in extra karts en tracks van voorbij het originele spel
  • Race online met vrienden en breek de concurrentie met online leaderboards

Met Crash ™ Team Racing Nitro-Fueled is de inzet groot en is de concurrentie hevig. Het is de CTR waar je van houdt, nu in de hoogste versnelling geschopt.

Ad