Crash Team Racing Nitro-Fueled’s Rustland Grand Prix

Crash Team Racing Nitro-Fueled’s Rustland Grand Prix

Activision en Beenox onthulden het volgende Grand Prix-evenement dat zal plaatsvinden van 16 januari – 16 februari 2020, getiteld ‘Rustland’.

In het bijzonder zullen spelers in een nieuwe apocalyptische setting kunnen racen, terwijl ze een nieuw verward personage verdienen samen met meer aanpassingsmogelijkheden!

video
play-rounded-fill

Over Rustland Grand Prix

Versla je tegenstanders in deze post-apocalyptische woestenij, waar chaos heerst en alleen de moedigste racers de buit verdienen! Ontgrendel nieuwe skins en karts om je klaar te maken voor je gerommel via een intens nieuw nummer. Vul bovendien je Nitro-meter om een ​​monsterlijk nieuw personage te verdienen dat geschikt is voor de instelling.

Ten slotte kunnen fans Crash herkennen met een speciale trofee in deze Grand Prix. Ter ere van het winnen van de Best Racing-game op The Game Awards 2019, pronkt Crash met zijn nieuw aangeschafte hardware op het titelscherm in de game.

Nieuw personage: het leeft !! En het is klaar om te racen. Ontgrendel de grootste fout van Crash, Mega-Mix! Een lafhartige mutantcombinatie van Dr. Neo Cortex, N. Gin, Tiny Tiger en Dingodile, dit personage uit de geschiedenis van Crash Bandicoot is op maat gemaakt om de concurrentie de heebie-jeebies te geven.

Nieuw spoor: een buitenpost van staal, vuur, graffiti en heavy metal is alles wat er nog in het dorre landschap is. Het is Mega-Mix Mania, en het is een baan die je haar zeker rechtop laat staan!

Nieuwe Karts: je rit is alles in deze woestenij, dus zorg ervoor dat het aan je taak voldoet. Ontgrendel dit seizoen drie nieuwe karts om dingen op het circuit te verbeteren.

Pit Stop Items: Intimidatie is het halve werk, dus maak je klaar met de nieuwe aanpassingsitems die beschikbaar zijn om te ontgrendelen in deze Grand Prix! Rock een industriële punkstijl met Rustland skins, paint-jobs en stickers. Tag vervolgens je kart met spuitverf-emblemen en wielen.

Champion Kart en embleem: finish in de top vijf procent van de Grand Prix-ranglijsten en win het kenmerkende embleem van Champion Kart en Rustland!