Crawl launch trailer

Crawl launch trailer

Er zijn weer een heleboel nieuwe spellen in de Nintendo Switch eShop te vinden, een daarvan is Crawl.

Crawl is een snelle arcade-dungeoncrawler voor een tot vier spelers.

Vecht door willekeurig gegenereerde kerkers vol wrede valstrikken en afschuwelijke beesten, allemaal bestuurd door je vrienden! Als een van hen je doodt, neemt diegene jouw plaats in om zelf de gevaren van de kerker te trotseren. Het is een race waarin je genoeg XP en buit moet zien te veroveren om het tegen hen allemaal op te nemen, want zij besturen de ledematen van de eindbaas!

Een nieuwe vorm van dungeon crawling

Elke val en elk monster kan worden bestuurd door je vrienden! Speel alleen of met maximaal vier personen in de lokale multiplayer. Deze game heeft een sterke kunstmatige intelligentie in de singleplayerstand, gepaard met talloze uitdagingen en voorwerpen die je vrij kunt spelen.

Turbo-roleplaying

Stijg in niveau, verbeter je stats en verzamel krachtige wapens in elke game van 30 minuten. Laat je monsters evolueren van onbeduidend ongedierte tot machtige demonen en ondode krijgers.

Elk gevecht is uniek

Verken willekeurig gegenereerde kerkers, ontdek heel veel verschillende wapens, spreuken en voorwerpen, en kruip in de huid van meer dan 60 unieke monsters!

Om de lancering van Crawl te vieren voor de hybride console van Nintendo is er een trailer vrijgegeven en deze kun je hieronder zien.

Trailer

video
play-rounded-fill
Ad