Creepy Road komt in Maart

Creepy Road komt in Maart

Een bombastische kijk op schietspelers gaat nu op Nintendo Switch. Ren en schiet in een wereld die compleet gek is geworden, met een hele reeks wapens, variërend van vertrouwde jachtgeweren tot raketstoten!

video

Over Creepy Road

De wereld is gek geworden. Het is een lange weg naar huis en duizenden gekke dieren en gekke mannen proberen je te stoppen.

Wanneer alles waanzinnig wordt en de wereld uit elkaar valt, moet een man de wapens opnemen om zijn geliefden te beschermen. Begeef je met Flint Trucker op een gekke reis om hem te herenigen met zoete Angelina, en probeer niet te bezwijken voor de waanzin die je te wachten staat!

ENORME BOSSEN

Laat hun grootte je niet afschrikken! Observeer hun vechtstijl, vind een zwakke plek en toon geen genade wanneer je eindelijk je kans krijgt om aan te vallen. Haal ze, Flint!

GEKKE WAPENS

Variërend van standaard revolvers en shotguns tot dodelijke constructies met gekke en onverwachte effecten. Je kunt zelfs een raket zadelen om vliegende vijanden te laten desintegreren. De keuze is aan jou!

PRACHTIG HANDGETROKKEN GRAFISCHE AFBEELDINGEN

Voor Creepy Road hebben we een echt gekke wereld gecreëerd met meer dan 30 originele soorten grappige en furieuze vijanden, van dieren en vogels tot psychos. De meesten van hen hebben ook hun eigen originele aanvallen. Probeer ze allemaal te verslaan! Alle locaties bevatten originele, met de hand getekende afbeeldingen en elk heeft unieke details, objecten en een gedenkwaardige sfeer. Alle personages en locaties zijn minutieus ontworpen met een grote liefde voor details!

MUZIEK

Elke locatie in Creepy Road wordt begeleid door een origineel muzikaal thema, waardoor spelers zich kunnen onderdompelen in de sfeer van wat er gebeurt en het ritme van de gameplay bepalen. De game bevat meer dan 15 originele muzieknummers.

Ad