Crime O’Clock: Het ultieme tijdreisonderzoeksspel

Crime O’Clock: Het ultieme tijdreisonderzoeksspel

Crime O’Clock is een onderzoeksspel als geen ander. Met tijdreizen en een aan meerdere tijdperken gekoppelde verhaallijn, moeten spelers de ware tijdlijn herstellen door zaken door de tijd heen op te lossen en kaarten te ontwikkelen. De game bevat een steeds veranderende kaart en een geavanceerde AI genaamd EVE, die spelers begeleiding en hulpmiddelen biedt om aanwijzingen en bewijs te vinden. Crime O’Clock neemt spelers mee op een reis door verschillende tijdperken, waaronder het stoomtijdperk, het Atlantische tijdperk en het informatietijdperk, elk met zijn eigen unieke kenmerken en mysteries om op te lossen.

Ben je klaar om verschillende tijdperken te verkennen en zaken op te lossen met behulp van een deductieve methode? Het is tijd om Crime O’Clock te spelen!

Over Crime O’Clock

Crime O’Clock is een unieke en spannende game die spelers een meeslepende ervaring biedt in de genres onderzoek en tijdreizen. De game heeft een aan meerdere tijdperken gekoppelde verhaallijn, waarbij spelers deductieve redeneringen en observaties moeten gebruiken om misdaden te voorkomen voordat ze plaatsvinden.

De steeds veranderende kaart van elk tijdperk is het speelveld voor het spel, met meerdere tijdmarkeringen om te bezoeken en te gebruiken om verschillende gevallen van hacking, moord, diefstal en nog veel meer op te lossen. Door zaken op te lossen, verandert de kaart en worden nieuwe avonturen ontgrendeld.

Maak kennis met EVE

Spelers worden vergezeld door EVE, een geavanceerde AI die begeleiding en hulpmiddelen biedt om zaken op te lossen. Met behulp van EVE’s systeem hebben spelers nieuwe manieren om aanwijzingen en bewijs te vinden. Deductieve sessies worden afgewisseld met actie- en puzzelmechanismen voor een complete gebruikerservaring.

Verschillende tijdperken

Met de game kunnen spelers verschillende tijdperken verkennen, elk met zijn eigen unieke kenmerken en mysteries. The Steam Age bevat automaten, gekke uitvindingen en gotische mysteries. Het Atlantische tijdperk heeft magische kristallen en een vreedzame en utopische beschaving. Het informatietijdperk is gebaseerd op de echte stad Milaan in Italië, de geboorteplaats van de ontwikkelaars, en bevat enkele van de meest iconische gebouwen zoals de Duomo di Milano, Castello Sforzesco, Het Laatste Avondmaal en nog veel meer.

Conclusie

Crime O’Clock is het ultieme tijdreis-onderzoeksspel en biedt een unieke en spannende ervaring voor spelers. Met een aan meerdere tijdperken gekoppelde verhaallijn, een steeds veranderende kaart en een geavanceerde AI genaamd EVE, worden spelers ondergedompeld in een wereld van mysterie, puzzels en deductie. Door verschillende tijdperken te verkennen en zaken op te lossen, kunnen spelers de ware tijdlijn herstellen en misdaden voorkomen voordat ze plaatsvinden.

Crime O’Clock is een game die je echt moet spelen voor fans van de genres onderzoek en tijdreizen. Met een diepe verhaallijn, een steeds veranderende kaart en een geavanceerde AI kunnen spelers door de tijd reizen, mysteries oplossen en misdaden voorkomen. Ben je klaar om de ware tijdlijn te herstellen en een tijddetective te worden? Het is Crime O’Clock!

Veelgestelde vragen
 • V: Op welke platforms is Crime O’Clock beschikbaar?
  • A: Crime O’Clock is eerder aangekondigd voor Switch en er komt een fysieke versie beschikbaar in Europa. Importeren is echter een optie voor Switch-bezitters in andere delen van de wereld.
 • V: Hoe is de gameplay in Crime O’Clock?
  • A: Crime O’Clock is een point & click-game met puzzelmechanismen en deductief redeneren. Spelers moeten hun observatie- en deductievaardigheden gebruiken om aanwijzingen en bewijzen te vinden en zaken uit verschillende tijdperken op te lossen.
 • V: Kunnen spelers de verschillende tijdperken vrij verkennen in Crime O’Clock?
  • A: Ja, spelers kunnen de verschillende tijdperken vrij verkennen in Crime O’Clock. Elke kaart heeft meerdere tijdmarkeringen die je kunt bezoeken en gebruiken om verschillende zaken op te lossen.
 • V: Wat is de ware tijdlijn in Crime O’Clock?
  • A: De ware tijdlijn is de juiste volgorde van gebeurtenissen in de verhaallijn van de game. Spelers moeten de ware tijdlijn herstellen door zaken op te lossen en misdaden te voorkomen voordat ze plaatsvinden.
 • V: Hoe helpt EVE spelers in Crime O’Clock?
  • A: EVE, een geavanceerde AI, biedt begeleiding en hulpmiddelen voor spelers om aanwijzingen en bewijzen te vinden en ontgrendelt nieuwe functies naarmate het avontuur vordert.