Crime Opera: The Butterfly Effect komt April 28, 2021

Crime Opera: The Butterfly Effect komt April 28, 2021

Eastasiasoft zal later deze maand meer visuele nieuwe goedheid naar de Nintendo Switch brengen met de onthulling van Crime Opera: The Butterfly Effect.

Een titel die op 28 april 2021 in de Nintendo Switch eShop verschijnt.

Kruip in de huid van 6 kinderen die verwikkeld zijn in de maffiabanden van hun familie, terwijl ze worstelen met de machinaties van hun voormalige partners die vijanden zijn geworden in dit geïllustreerde drama!

video
play-rounded-fill

Over Crime Opera: The Butterfly Effect

Na de plotselinge dood van de matriarch van een maffiafamilie, worden haar zoons Gerald en Xander in de verdediging gedrongen als voormalige partners dreigen hun collectieve zakelijke ondernemingen voor zichzelf over te nemen.

Kijk door de ogen van de Gallo-kinderen terwijl ze getuige zijn van moorden, ontvoeringen en andere misdaden die door hun eigen vaders in hun huishouden zijn gepleegd.

Crime Opera onderzoekt zowel de kracht als de kwetsbaarheid van familiale banden en presenteert het verhaal in prachtig geïllustreerde stijl. Pas uw ervaring aan door te beslissen om er doorheen te lezen als een kinetische roman of door keuzes te maken die het verhaal beïnvloeden als een visuele roman.

Hoe dan ook, dit complexe en effectieve verhaal zal je vast en zeker van begin tot eind in zijn greep houden terwijl een leven vol misdaad uit de hand loopt.

Ad