Cris Tales – Gamescom 2020 trailer

Cris Tales – Gamescom 2020 trailer

Tijdens het Gamescom-evenement van dit jaar heeft uitgever Modus Games een nieuwe trailer uitgebracht met meer van de verbluffende gevechten en omgevingen van Cris Tales.

Tegelijkertijd toont de video ook enkele fragmenten van Crisbell’s groepsleden JKR-721 en Zas in actie.

video

Over Cris Tales

Ervaar verleden, heden en toekomst tegelijkertijd in deze prachtige, indie liefdesbrief aan klassieke JRPG’s.

Ontdek een unieke combinatie van vertakkende verhalen, innovatieve gevechten en klassieke RPG-gameplay in Cris Tales ‘spannende en onvergetelijke verkenning van hoe onze acties door de tijd weerklinken. Sluit je aan bij de pas ontwaakte Time Mage, Crisbell en haar fantastische metgezellen in een fantasiewereld die een grimmige toekomst tegemoet gaat. De machtige Time Empress en haar troepen dreigen een ramp teweeg te brengen die Crystallis en de andere vier koninkrijken van de regio uit elkaar trekt.

Om de Time Empress te stoppen en de toekomst van het land te herschrijven, ga je op een aangrijpende reis door de koninkrijken, waarbij je krachtige bondgenoten ontmoet en rekruteert om te helpen bij de strijd.

Beheers hun vaardigheden en Crisbell’s unieke Tijdmagie om machtige vijanden te verslaan: stuur ze naar het verleden om hun zwakkere, jongere zelf onder ogen te zien; naar de toekomst waar ze zijn bezweken voor alle schade van een gif dat in het heden wordt toegepast; of creëer je eigen strategieën in dit unieke vechtsysteem.

Uw keuzes in deze wereld zullen verstrekkende gevolgen hebben voor iedereen die u ontmoet. Kijk in het verleden, handel in het heden en zie hoe je keuzes de toekomst dynamisch veranderen – allemaal op één scherm terwijl je speelt!

Belangrijkste kenmerken

  • Een liefdesbrief aan klassieke JRPG’s – Geïnspireerd door tijdloze JRPG’s zoals Chrono Trigger, Final Fantasy VI, Valkyrie Profile en moderne klassiekers zoals Bravely Default en Persona 5, ontmoet en rekruteer een unieke cast van teamgenoten, daag talloze vijanden uit en maak je weg door een uitgestrekte wereld.
  • Ervaar het verleden, het heden en de toekomst tegelijkertijd – kijk in en leer van het verleden, beslis over acties in het heden en verander de loop van de toekomst op manieren die de wereld dynamisch zullen hervormen, afhankelijk van de keuzes die je maakt.
  • Beheers strategische turn-based gevechten – Verplaats je vijanden naar het verleden of de toekomst, synchroniseer aanvallen voor verbeterde groepsvaardigheden en beheers de timing van aanval en verdediging om de grenzen van je partij in gevechten te overschrijden.
  • Ontdek een fascinerend verhaal en personages – Het plan van de keizerin om de wereld te vernietigen is complex en gelaagd. Gebruik je verstand en rekruteer machtige bondgenoten over de hele wereld om haar veelzijdige web te ontdekken en ongedaan te maken en je weg te banen naar het ware einde van dit betoverende verhaal.
  • Ontdek een prachtige wereld – Klim aan boord van een luchtschip of boot en doorkruis deze prachtig handgetekende 2D-sprookjeswereld. Van het stralende koninkrijk Crystallis tot de sloppenwijken van Saint Clarity, ontdek elke unieke locatie en vorm de toekomst ervan.

Cris Tales komt op 17 november 2020 naar de Nintendo Switch.