Cris Tales Limited Collector’s Edition onthuld

Cris Tales Limited Collector’s Edition onthuld

Maximum Games heeft een Cris Tales Collector’s Edition-bundel onthuld, die momenteel kan worden gereserveerd (wordt alleen binnen de VS verzonden).

Voor $ 99,99 USD biedt de bundel naast het fysieke gamepakket het volgende:

Collector’s box

 • Een schattige Matias-knuffel
 • Lithografische kunstafdrukken
 • Stickers met drie karakters
 • Set van 4 emaillen karakterpennen
 • Een kunstboek van 60 pagina’s
 • 4 downloads van bureaubladachtergrond
 • 8 downloads van telefoonbehang
 • Avatars van 10 tekens

Over Cris Tales

Ontdek een unieke combinatie van vertakkende verhalen, innovatieve gevechten en klassieke RPG-gameplay in Cris Tales ‘spannende en onvergetelijke verkenning van hoe onze acties door de tijd weerklinken. Sluit je aan bij de nieuw ontwaakte Time Mage, Crisbell en haar fantastische metgezellen in een fantasiewereld die een grimmige toekomst tegemoet gaat. De machtige Time Empress en haar strijdkrachten dreigen een ramp teweeg te brengen die Crystallis en de andere vier koninkrijken van de regio uit elkaar trekt.

Om de Time Empress te stoppen en de toekomst van het land te herschrijven, ga je op een aangrijpende reis door de koninkrijken, waarbij je krachtige bondgenoten ontmoet en rekruteert om te helpen bij de strijd.

Beheers hun vaardigheden en Crisbell’s unieke Tijdmagie om machtige vijanden te overwinnen: stuur ze naar het verleden om hun zwakkere, jongere zelf onder ogen te zien; naar de toekomst waar ze zijn bezweken voor alle schade van een gif dat in het heden wordt toegepast; of creëer je eigen strategieën in dit unieke vechtsysteem. Uw keuzes in deze wereld zullen verstrekkende gevolgen hebben voor iedereen die u ontmoet. Kijk in het verleden, handel in het heden en zie hoe je keuzes de toekomst dynamisch veranderen – allemaal op één scherm terwijl je speelt!

Belangrijkste kenmerken

 • Ervaar het verleden, het heden en de toekomst tegelijkertijd – kijk in en leer van het verleden, beslis over acties in het heden en verander de loop van de toekomst op manieren die de wereld dynamisch zullen hervormen, afhankelijk van de keuzes die je maakt.
 • Beheers strategische turn-based gevechten – Verplaats je vijanden naar het verleden of de toekomst, synchroniseer aanvallen voor verbeterde groepsvaardigheden en beheers de timing van aanval en verdediging om de grenzen van je partij in gevechten te overschrijden.
 • Ontdek een fascinerend verhaal en personages – Het plan van de keizerin om de wereld te vernietigen is complex en gelaagd. Gebruik je verstand en rekruteer machtige bondgenoten over de hele wereld om haar veelzijdige web te ontdekken en ongedaan te maken en je weg te banen naar het ware einde van dit betoverende verhaal.
 • Ontdek een prachtige wereld – Klim aan boord van een luchtschip of boot en doorkruis deze prachtig handgetekende 2D-sprookjeswereld. Ontdek elke unieke locatie en geef vorm aan de toekomst, van het stralende koninkrijk Crystallis tot de sloppenwijken van Saint Clarity.

Cris Tales komt begin 2021 naar de Nintendo Switch.

Ad