Cris Tales – Overview Trailer – Komt Juli 2021

Cris Tales – Overview Trailer – Komt Juli 2021

De tijdrovende RPG Cris Tales zag een vertraging van de oorspronkelijke releaseperiode van 2020 naar het huidige jaar. Modus Games heeft aangekondigd dat de game nu in juli 2021 wordt gelanceerd.

Daarnaast heeft de uitgever een nieuwe overzichtstrailer

uitgebracht

video
play-rounded-fill

Over Cris Tales

Cris Tales is een prachtige, indie-liefdesbrief aan klassieke JRPG’s met een nieuw perspectief. Kijk in het verleden, handel in het heden en zie hoe je keuzes de toekomst dynamisch veranderen – allemaal op één scherm terwijl je speelt!

Prachtig met de hand getekende 2D-animaties brengen een wereld tot leven waarin jouw keuzes zowel het heden als de toekomst zullen veranderen in meer dan 20 uur gameplay.

Belangrijkste kenmerken

Een liefdesbrief aan klassieke JRPG’s

Geïnspireerd door tijdloze JRPG’s zoals Chrono Trigger, Final Fantasy VI, Valkyrie Profile en moderne klassiekers zoals Bravely Default en Persona 5, ontmoet en rekruteer een unieke cast van teamgenoten, daag talloze vijanden uit en baan je een weg door een uitgestrekte wereld.

Ervaar verleden, heden en toekomst gelijktijdig

Kijk in en leer van het verleden, beslis over acties in het heden en verander de loop van de toekomst op manieren die de wereld dynamisch zullen hervormen, afhankelijk van de keuzes die je maakt.

Beheers strategische turn-based gevechten

Verdraai je vijanden in het verleden of de toekomst, synchroniseer aanvallen voor verbeterde groepsvaardigheden en beheers de timing van aanval en verdediging om tijdens gevechten de grenzen van je partij te overschrijden.

Ontdek een fascinerend verhaal en personages

Het plan van de keizerin om de wereld te vernietigen is complex en gelaagd. Gebruik je verstand en rekruteer machtige bondgenoten over de hele wereld om haar veelzijdige web te ontdekken en ongedaan te maken en je weg te banen naar het ware einde van dit betoverende verhaal.

Ontdek een prachtige wereld

Klim aan boord van een luchtschip of boot en doorkruis deze handgemaakte, donkere sprookjeswereld. Ontdek elke unieke locatie en geef vorm aan de toekomst, van het stralende koninkrijk Crystallis tot de sloppenwijken van Vinez.

Cris Tales heeft ook een Collector’s Edition die hier kan worden gereserveerd: https://store.maximumgames.com / products / cris-tales-collectors-edition (alleen verzending in de VS)