Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion aangekondigd

Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion aangekondigd

Square Enix merkte op dat Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion naar Nintendo Switch komt. Deze winter komt hij uit.

Het spel is niet helemaal nieuw, maar het was niet gemakkelijk te vinden. Crisis Core: Final Fantasy VII werd voor het eerst uitgebracht op de PSP in 2007 (in het Westen kwam het uit in 2008), en het is daar sindsdien gebleven.

video
play-rounded-fill

Over Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion

Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion wordt een geremasterde game als het op Switch aankomt. U kunt zich verheugen op HD-graphics en andere veranderingen en toevoegingen. Square Enix zegt dat alle 3D-modellen zijn verbeterd en fans kunnen uitkijken naar nieuwe muziekarrangementen en volledige voice-overs. Het bedrijf zegt dat het niet “slechts een HD-remaster” is.

Mensen vonden het spel meteen leuk omdat het nieuwe manieren van spelen had, sympathieke personages en een krachtig verhaal dat de wereld van FINAL FANTASY VII nog gedetailleerder en rijker maakte. Nu komt het terug, maar in een betere versie.

Fans van Final Fantasy VII weten al alles over Mr. Fair, maar nieuwere spelers vragen zich misschien af ​​wie deze man met zwart haar is en waarom hij een zwaard vasthoudt dat ze eerder hebben gezien.

Zack Fair is een jonge SOLDAAT 2e Klasse die werkt voor de Shinra Electric Power Company. Ik wil niet te veel weggeven, maar ik zal dit zeggen: hij is een belangrijk onderdeel van het verhaal van FINAL FANTASY VII, en de manier waarop zijn verhaal aansluit bij de levens van Cloud, Aerith, Tifa en Sephiroth zullen je bij blijven.

Ad