Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion – Meer dan een remaster

Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion – Meer dan een remaster

‘More Than a Remaster’, een gloednieuwe trailer van Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion, is uitgebracht door Square Enix.

video
play-rounded-fill

Over Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion

De video laat zien hoe de makers de game op veel andere manieren hebben verbeterd dan alleen de graphics, zoals de titel suggereert. Het origineel voor PSP is volledig opnieuw gemaakt met HD-beelden, een nieuwe soundtrack, volledig ingesproken Engelse en Japanse dialogen en een geüpgraded vechtsysteem.

De razend populaire prequel van Final Fantasy VII, Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion, heeft een HD-make-over gekregen.

Er is een levendige nieuwe hervertelling van een geliefde klassieker gemaakt met volledig gesproken dialogen, frisse muziekarrangementen en geüpdatete HD-beelden.

De plot van Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion draait om Zack Fair, een jonge krijger die wordt gerespecteerd door de jongen die de wereld zal redden, vertrouwd door mannen die bekend staan ​​als legendarische helden, en gekoesterd door de vrouw die de planeet beheerst. lotsbestemming. Dit epische verhaal overschrijdt de grenzen van een HD-remaster en vertelt het verhaal van Zack’s aspiraties en eer, de nalatenschap die hem aan Cloud bindt.

Kenmerken

  • De beelden van de game zijn volledig bijgewerkt in HD voor de nieuwste consolegeneratie. Vernieuwde 3D-modellen, inclusief landschappen en mensen, verbeteren de visuele ervaring
  • Een sterk verbeterd vechtsysteem zorgt voor een soepelere spelervaring. Engelse en Japanse spraak die volledig is ingesproken – Takeharu Ishimoto, de oorspronkelijke componist, heeft de partituur herwerkt.

Het hoofdkantoor van Shinra, een sterke organisatie met een angstaanjagend privéleger, bevindt zich in de mako-aangedreven stad Midgar. Zack Fair is een getalenteerde jonge soldaat in de elitegroep SOLDIER van het Shinra-leger. Zack start een onderzoek naar de recente massale verdwijning van SOLDIER-agenten met de hulp van zijn mentor, SOLDIER 1st Class Angeal, en de SOLDIER-held Sephiroth.

Op 13 december 2022 is Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion beschikbaar op de Nintendo Switch.