Cruis’n Blast – Track showcase

Cruis’n Blast – Track showcase

Nintendo heeft in hun E3 2021 Direct aangekondigd dat Cruis’n Blast naar de Nintendo Switch zou komen. Maar het is een tijdje geleden en we hadden nog niet zoveel gameplaybeelden gezien.

Uitgever GameMill Entertainment en ontwikkelaar Raw Thrills hebben een gloednieuwe trailer voor de game uitgebracht. De trailer toont de verschillende circuits die je gaat racen in Cruis’n Blast.

video
play-rounded-fill

Het arcadefenomeen Cruis’n Blast komt op 14 september 2021 naar de Nintendo Switch! Van Space Attack tot Twister Terror, hier is een voorproefje van een paar van de 29 spannende tracks van de game!

Doe je gordel vast! Cruis’n Blast is nu beschikbaar voor pre-order bij geselecteerde winkellocaties,

Over Cruis’n Blast

Cruis’n keert triomfantelijk terug naar consoles met Cruis’n Blast! Cruis’n sloeg voor het eerst arcades in 1994 met Cruis’n USA, vestigde verkooprecords en werd gevolgd door Cruis’nWorld en Cruis’n Exotic om al snel een van de best scorende arcade-raceseries in de geschiedenis te worden.

De raceklassieker heeft al meer dan tien jaar geen nieuwe console-inzending gezien, maar de arcadehit Cruis’n Blast uit 2017 brengt de serie eindelijk terug in huis op Nintendo Switch! De conversie van arcade naar Switch werd afgehandeld door het originele gameteam onder leiding van Cruis’n-maker Eugene Jarvis, de iconische game-ontwikkelaar en maker achter titels als Robotron, Defender en vele andere trendsettende arcadeklassiekers.

In Cruis’n Blast kies je uit 23 verschillende auto’s om over 29 verschillende circuits te racen in 6 bekers, strijdend om de eerste plaats tegen veranderende weersomstandigheden, buitenaardse invasies, politieachtervolgingen en zelfs maximaal drie van je vrienden.

Kenmerken

  • Lokaal netwerk voor 4 spelers of multiplayer met gesplitst scherm
  • 23 verschillende voertuigen: van klassieke roadsters tot moderne hypercars, brute offroaders tot wilde beesten
  • Alle tracks, auto’s, power-ups en plezier van de arcadehit zijn onmiddellijk beschikbaar
  • De Tour-modus biedt 29 circuits verdeeld over 6 bekers met thema’s variërend van bergrally’s en stadssprints tot politieachtervolgingen en buitenaardse invasies
  • Verzamelbare sleutels verborgen op elk circuit leiden naar extra auto’s, modi en circuits
  • Verschillende weersomstandigheden hebben invloed op elke race
  • Cruis’n is een arcadeklassieker met meer dan 25 jaar geschiedenis

Cruis’n Blast verschijnt op 14 september op de Nintendo Switch.

Ad