Crunchyroll eindelijk beschikbaar

Crunchyroll eindelijk beschikbaar

De officiële Crunchyroll-streamingsoftware is bijgewerkt in de Nintendo Switch eShop in Noord-Amerika en Europa, waardoor Nintendo Switch-gebruikers anime-afleveringen kunnen bekijken op het hybride apparaat. Gebruikers kunnen gratis naar verschillende programma’s kijken, terwijl degenen die zich abonneren op Crunchyroll Premium een ​​advertentievrije ervaring krijgen.

video
play-rounded-fill

Over Crunchyroll

Er zijn meer dan 1000 titels om uit te kiezen in verschillende talen! Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, JUJUTSU KAISEN, My Hero Academia en Tokyo Revengers behoren tot de nieuwste hits. De klassiekers zijn ook beschikbaar, waaronder One Piece, Naruto Shippuden, Hunter x Hunter, JoJo’s Bizarre Adventure en meer! Vergeet ook niet onze hoog aangeschreven Crunchyroll Originals te bekijken.

Wilt u uw ervaring verbeteren? Crunchyroll Premium is 14 dagen gratis verkrijgbaar! Voordelen zijn onder meer: ​​• Geen advertenties • Nieuwe afleveringen een uur na Japan • Offline kijken

Omdat de bestanden voor offline weergave enorm zijn, raden we aan een microSDTM-kaart met dit programma te gebruiken voor de beste resultaten.

Ad