Crypt Of The NecroDancer Fysieke editie – officieel aangekondigd voor Europa

Crypt Of The NecroDancer Fysieke editie – officieel aangekondigd voor Europa

Brace Yourself Games heeft officieel de fysieke editie van de Crypt of the NecroDancer voor Nintendo Switch in Europa aangekondigd.

Pre-orders voor zowel de fysieke editie als de Collector’s Edition gaan live op 23 oktober 2020. Over de releasedatum en prijzen is nog niets bekend.

Wat de Crypt Of The NecroDancer Physical Edition zal bevatten

De Collector’s Edition bevat een slipcase, een kopie van de game met Amplified DLC, SteelBook, fysieke cd met de officiële OST van de game, mini-cd met versterkte soundtrack, bandana en uitklapbare handleiding.

Over Crypt Of The NecroDancer

Crypt of the NecroDancer is een bekroonde, hardcore ritme-gebaseerd kerkerscrawl-spel. Kun jij deze dodelijke kerker van dans overleven, de NecroDancer verslaan en je nog steeds kloppende hart heroveren? Of ben je een slaaf van het ritme voor alle eeuwigheid?

Spelers moeten op het ritme bewegen om door willekeurig gegenereerde kerkers te navigeren terwijl ze vechten tegen dansende skeletten, zombies, draken en meer, terwijl ze grooven op de bekroonde soundtrack van de game! Je kunt zelfs samenwerken met een vriend in de lokale coöpmodus!