Crypt Of The NecroDancer – Fysieke release bevestigd

Crypt Of The NecroDancer – Fysieke release bevestigd

Winkelvermeldingen hebben het bestaan ​​van een aankomende fysieke Nintendo Switch-editie voor Crypt of the NecroDancer gelekt.

Volgens uitgelekte vermeldingen zal Crypt of the NecroDancer worden uitgebracht als standaardeditie voor € 34,99 en Collector’s Edition voor € 54,99.

De Collector’s Edition bevat een exemplaar van de game, SteelBook, Original Soundtrack, Collector’s Pin, Instructiehandleiding en Bandana. Het zal in de herfst van 2020 worden uitgebracht.

Over Crypt Of The NecroDancer

Crypt of the NecroDancer is een bekroonde, hardcore ritme-gebaseerd kerkerscrawl-spel. Kun jij deze dodelijke kerker van dans overleven, de NecroDancer verslaan en je nog steeds kloppende hart heroveren? Of ben je een slaaf van het ritme voor alle eeuwigheid?

Spelers moeten op het ritme bewegen om door willekeurig gegenereerde kerkers te navigeren terwijl ze vechten tegen dansende skeletten, zombies, draken en meer, terwijl ze grooven op de bekroonde soundtrack van de game! Je kunt zelfs samenwerken met een vriend in de lokale coöpmodus!

Ad