Crysis 2 Remastered grafische vergelijking

Crysis 2 Remastered grafische vergelijking

Crysis Remastered Trilogy komt naar de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One & Xbox Series X/S, Nintendo Switch en pc via de Epic Games Store. Je kunt remasters van Crysis 2 en Crisis 3 echter apart kopen, als je de remaster van Crysis 1 ook al hebt.

Digital Foundry heeft een grafische vergelijkingsvideo uitgebracht, waarin de Nintendo Switch-remaster van de game wordt vergeleken met het origineel dat in 2011 op pc, PlayStation 3 en Xbox 360 werd uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over Crysis 2 Remastered

Aliens zijn teruggekeerd naar een wereld die geteisterd wordt door klimaatrampen. Terwijl de indringers New York verwoesten en een aanval beginnen die de totale vernietiging van de mensheid bedreigt, alleen jij hebt de technologie om het gevecht te leiden. Uitgerust met het verbeterde Nanosuit 2.0, pas je pak en wapens in realtime aan en ontgrendel je krachtige vaardigheden in de strijd om het voortbestaan ​​van de mensheid.

Of je kunt voor de Crysis-trilogie gaan

De Crysis-trilogie bevat

Crysis Remastered:

Een eenvoudige reddingsmissie verandert in een totale oorlog als buitenaardse indringers zwermen over een keten van Noord-Koreaanse eilanden. Als supersoldaat Nomad ben je bewapend met een krachtig Nanosuit dat is uitgerust met Speed-, Strength-, Armor- en Cloaking-vaardigheden. Gebruik een enorm arsenaal aan modulaire wapens en pas je tactieken en uitrusting aan om vijanden te domineren in een enorme sandbox-wereld.

Crysis 3 geremasterd:

New York City is omgevormd tot een uitgestrekt stedelijk regenwoud, beschut door een gigantische nanodome. Prophet moet door zeven verschillende districten vechten tegen menselijke en buitenaardse krachten, waarbij hij de superieure technologie van de Nanosuit gebruikt om brute kracht in te zetten of te kiezen voor stealth om zijn doelen te bereiken. Uitgerust met een dodelijke Predator Bow, is er geen verkeerde manier om de wereld te redden.

Ga voor meer informatie over de Crysis Remastered Trilogy naar www.crysis.com

OVER CRYTEK

Crytek is een onafhankelijke ontwikkelaar, uitgever en technologieleverancier van videogames die zich toelegt op het verleggen van de grenzen van gaming met zijn geavanceerde 3D-game-ontwikkelingsoplossing, CRYENGINE. Met het hoofdkantoor in Frankfurt am Main (Duitsland) en studio’s in Kiev (Oekraïne) en Istanbul (Turkije), heeft Crytek meerdere bekroonde titels gecreëerd, waaronder de originele Far Cry, de Crysis-serie, Ryse: Son of Rome, The Climb , Robinson: The Journey en Hunt: Showdown.

Crytek levert leuke en innovatieve game-ervaringen voor pc, consoles en VR en blijft groeien in de games-as-a-service-markt. Elke Crytek-game is gemaakt met CRYENGINE, dat door iedereen kan worden gebruikt om games te maken.