Crysis 3 Remastered – Een eerste blik

Crysis 3 Remastered – Een eerste blik

Digital Foundry heeft hun eerste indrukken en analyse vrijgegeven van de aankomende Nintendo Switch-port van Crysis 3 Remastered, waarin ze de algehele prestaties ervan onderzoeken.

Volgens het team draait de game in de gedockte modus met een resolutie van 900p met een beoogde framerate van 30 fps – en tijdelijke anti-aliasing wordt ook gebruikt, wat de originele PS3- en 360-versies qua detail overtreft.

video
play-rounded-fill

Over Crysis 3 Remastered

New York City is omgevormd tot een uitgestrekt stedelijk regenwoud, beschut door een gigantische nanodome. Prophet moet door zeven verschillende districten vechten tegen menselijke en buitenaardse krachten, gebruikmakend van de superieure technologie van de Nanosuit om brute kracht in te zetten of te kiezen voor stealth om zijn doelen te bereiken. Uitgerust met een dodelijke Predator Bow, is er geen verkeerde manier om de wereld te redden.

Het lot van de wereld ligt in jouw handen. Nieuwe en oude vijanden bedreigen de vrede waar je 24 jaar geleden zo hard voor hebt gewerkt. Je zoektocht naar de Alpha Ceph gaat door, maar deze keer moet je ook de waarheid achter de C.E.L.L. corporatie. Het zal niet gemakkelijk zijn, maar je Nanosuit helpt je de weg naar de overwinning vrij te maken. Maak een sluipende aanval om je tegenstanders stilletjes te verslaan, of decimeer de vijand met brute kracht. Er is geen verkeerde manier om de wereld te redden.

Spelfuncties:

Beheers de zeven wonderen. De kwaadaardige C.E.L.L. Corporation veranderde New York City in een uitgestrekt stedelijk regenwoud gehuisvest in een gigantische nanodome. Bedenk nieuwe tactieken om je een weg te banen door zeven verschillende landschappen en neem het op tegen de vijanden die zich binnenin verbergen.

Kies je arsenaal. Dit gevecht vereist de beste beschikbare wapens. Je hebt een arsenaal vol met de beste militaire gereedschappen van de aarde, zoals de Predator Bow. Gebruik het om een ​​superthermietpijl te ontketenen en zwaar artillerievuur tegen te gaan. Geconfronteerd met een groep tegenstanders die door het water lopen? Vuur slechts één Electro-pijl af en versla ze allemaal tegelijk.

Beoordeel, pas aan, val aan. Kies je pad en aanpak. Vecht met razende geweren en maak optimaal gebruik van de superieure technologie van je Nanosuit. Of kies voor stealth en gebruik het Nanosuit om de stille redder te worden waar de wereld op heeft gewacht.