Crysis 3 Remastered – Fysieke edities aangekondigd, pre-orders vanaf 7 december

Crysis 3 Remastered – Fysieke edities aangekondigd, pre-orders vanaf 7 december

Limited Run Games heeft onthuld dat het een fysieke Nintendo Switch-release van de first-person shooter Crysis 3 Remastered zal distribueren. Standaardeditie-exemplaren (met een bonuskunstkaart) kunnen vanaf 7 december 2021 (12:00 uur ET) vooraf worden besteld op de website van de uitgever.

Daarnaast biedt de uitgever ook een Deluxe Edition-bundel voor de game aan, inclusief een officiële steelbook-koffer. Net als andere gedistribueerde titels maakt deze release geen deel uit van de genummerde serie Limited Run Games – dus het missen van een complete Limited Run Games-collectie zal geen concessies doen.

video

Over Crysis 3 Remastered

In Crysis 3 Remastered ligt het lot van de wereld opnieuw in jouw handen. Keer terug naar de strijd als supersoldaat Prophet, met een krachtige automatisch ladende Predator Bow die elektrische, explosieve en koolstofpijlen afvuurt, en neem het op tegen nieuwe en oude vijanden die de vrede bedreigen waar je zo hard aan hebt gewerkt. De zoektocht naar de alien Alpha Ceph gaat door, maar nu moet je ook de waarheid achter de C.E.L.L. bedrijf dat New York City heeft veranderd in een uitgestrekt stedelijk regenwoud, beschut door een gigantische nanodome.

Uitgerust met je legendarische Nanosuit, moet je beoordelen, aanpassen en aanvallen terwijl je je pad kiest en door zeven verschillende districten vecht. Decimeer je tegenstanders in een uitbarsting van brute kracht met behulp van de superieure technologie van de Nanosuit of gebruik stealth om je doelen te bereiken en de stille redder van de mensheid te worden. Er is geen verkeerde manier om de wereld te redden.

Ad