Crysis Remastered – Eerste blik

Crysis Remastered – Eerste blik

Crytek en Sabre Interactive onthulden de eerste blik op Crysis Remastered op de Nintendo Switch. De klassieke first person shooter verschijnt op 23 juli 2020.

video

De bedrijven hebben de framesnelheid en resolutie van de Nintendo Switch niet bekendgemaakt, maar ongetwijfeld zal deze binnenkort worden aangekondigd.

Over Crysis Remastered

De klassieke first person shooter van Crytek is terug met de actievolle gameplay, sandbox-wereld en spannende epische gevechten waar je de eerste keer van hield.

De klassieke first person shooter van Crytek is terug met de actievolle gameplay, sandbox-wereld en spannende epische gevechten waar je de eerste keer van hield – nu met geremasterde graphics geoptimaliseerd voor een nieuwe generatie hardware.

Suit up: de snelheid, kracht, bepantsering en cloaking van je Nanosuit bieden creatieve oplossingen voor elk soort gevecht.

Aanpassen: pas in een steeds veranderende omgeving je tactieken aan om te domineren op slagvelden, variërend van bevroren jungle tot buitenaardse omgevingen.

Aanpassen: een enorm arsenaal aan modulaire wapens biedt ongekende controle over de speelstijl, met opties variërend van experimenteel tot buitenaards.

Veroveren: levensechte vijandige AI vereist een strategische en flexibele speelstijl, omdat nieuwe uitdagingen, waaronder een slagveld van nul g, vereisen dat spelers het offensief nemen en proactief zijn.

Verkennen: kies je eigen pad door de open wereld van Crysis, vernietig obstakels, bestuur voertuigen en gebruik de omgeving zelf tegen je vijanden.

Wat begint als een eenvoudige reddingsmissie, wordt het slagveld van een nieuwe oorlog waarin buitenaardse indringers over een Noord-Koreaanse eilandketen zwermen. Gewapend met een krachtig Nanosuit kunnen spelers onzichtbaar worden om vijandelijke patrouilles te besluipen, of hun kracht vergroten om voertuigen te verwoesten. De snelheid, kracht, bepantsering en verhulling van de Nanosuit maken creatieve oplossingen mogelijk voor elk soort gevecht, terwijl een enorm arsenaal aan modulaire wapens ongekende controle biedt over de speelstijl. Pas in de steeds veranderende omgeving tactieken en uitrusting aan om je vijanden te domineren, in een enorme sandbox-wereld.

Ad