Crysis Remastered gelekt

Crysis Remastered gelekt

Crysis Remastered lekte en komt naar pc, PlayStation 4, Xbox One en de Nintendo Switch. Het zal zeker interessant zijn om te zien hoe Crysis Remastered draait en presteert.

Een officiële aankondiging wordt binnenkort aangekondigd.

video

Over Crysis

  • Aanpassen om te overleven – Een episch verhaal plaatst spelers in een steeds veranderende omgeving, waardoor ze hun tactiek en aanpak moeten aanpassen om slagvelden te veroveren, variërend van nieuw bevroren oerwoud tot buitenaardse omgevingen zonder zwaartekracht.
  • Maak je klaar! – Met een hightech Nanosuit kunnen gamers hun vaardigheden in realtime op het slagveld vergroten. Spelers kunnen ervoor kiezen om hun snelheid, kracht, bepantsering en verhulbaarheid te verbeteren om situaties op creatieve tactische manieren te benaderen.
  • Aanpasbare wapens – Een enorm arsenaal aan modulaire wapens geeft gamers ongekende controle over hun speelstijl. Blaas de oppositie weg met experimentele wapens, ontdek buitenaardse technologie en gebruik aangepaste munitie van brandbommen tot tactische munitie die vijanden stilletjes in slaap kunnen brengen.
  • Veni Vidi Vici – Levensechte vijandelijke AI daagt spelers uit om een ​​situatie te beoordelen en strategisch te benaderen. Het gaat niet om het hebben van de snelste triggervinger – spelers worden uitgedaagd om proactief te zijn in het gevecht, niet reactief.
  • Zero-G-gameplay – Vecht tegen een gruwelijke buitenaardse soort in een echte Zero-gravity-omgeving, waar de fysica alles verandert, terwijl spelers zich moeten aanpassen aan bewegingen in Zero-G en moeten vechten tegen de terugslag van hun wapens en meer.
  • Grafische afbeeldingen van de volgende generatie: vanaf de grond opgebouwd met Crytek’s eigen CryENGINE 2 ™, definiëren de beelden van Crysis “state of the art”, met volledige DX10-ondersteuning en schaalbare opties om solide prestaties te leveren op oudere machines.
  • Open, fysieke wereld – Kies je eigen pad door de open wereld van Crysis, vernietig obstakels, rijd voertuigen van VTOL’s naar boten en gebruik de omgeving zelf tegen je vijanden.
Ad