Crysis Remastered Launch Trailer

Crysis Remastered Launch Trailer

Na maanden van anticipatie lanceerden ontwikkelaar Crytek en Sabre Interactive Crysis Remastered op Nintendo Switch.

Spelers kunnen nu de revival van deze klassieke FPS kopen via de Switch eshop, een verbazingwekkende prestatie gezien de reputatie van Crysis als een extreem grafisch intensief spel.

De ontwikkelaars hebben ook een nieuwe launch-trailer gedeeld;

video
play-rounded-fill

Over Crysis Remastered

De remaster van de veelgeprezen first-person shooter is ontwikkeld en geoptimaliseerd in samenwerking met Sabre Interactive. Crysis Remastered is vanaf vandaag verkrijgbaar voor slechts 29,99 USD / EUR. Spelers kunnen deze klassieke FPS opnieuw bekijken (of voor het eerst ervaren) op een geheel nieuw platform.

Ontdek de baanbrekende visuals, de vernietigbare wereld en de adaptieve gameplay van de game met optimalisaties zoals het buigen van vegetatie, verbeterde texturen, scherptediepte en bewegingsonscherpte, verbeterde dynamische verlichting, globale verlichting (SVOGI) en gyro-richten. zijn erg opgewonden om Crysis naar spelers te brengen op een geheel nieuw platform.

Dit is de eerste keer dat Crysis op een Nintendo-console speelt, en ook de eerste keer op een handheld, en we denken dat Switch-spelers er dol op zullen zijn, ”zei Crytek-CEO Avni Yerli. “Crysis is altijd een speciale titel voor ons geweest, en deze release is een eerbetoon aan de passie die de Crysis-gemeenschap sinds de release aan de franchise is blijven geven.”

“De originele Crysis stond bekend om hardware-smeltende graphics, dus het was een leuk en uitdagend project om Crysis naar de Switch te brengen”, zegt Andrey Jones, COO van Sabre Interactive. “Ons team heeft vorig jaar ook The Witcher 3: Wild Hunt naar de Nintendo Switch gebracht, en die ervaring in combinatie met de kracht van de CRYENGINE heeft het allemaal mogelijk gemaakt.”

Download Crysis Remastered nu voor Nintendo Switch via de Nintendo eShop.