Crysis Remastered – Prijs en bestandsgrootte

Crysis Remastered – Prijs en bestandsgrootte

Crytek onthulde dat ze Crysis Remastered dit jaar naar moderne systemen zouden brengen, waaronder Nintendo Switch.

Nou, hier zijn nog een paar weetjes over de release waarvan je misschien kennis wilt nemen. De Nintendo Switch eShop-lijst voor de game is bijgewerkt met nieuwe details over de prijs en bestandsgrootte.

In het bijzonder zou de game $ 29,99 USD moeten kosten en 6,2 GB aan ruimte in beslag nemen, dus misschien wil je zoveel ruimte voorbereiden als je Switch te weinig opslagruimte heeft. Zoals eerder opgemerkt, was de game gepland voor een lancering op 23 juli – maar is al enige tijd vertraagd.

Over Crysis Remastered

Suit up: de snelheid, kracht, bepantsering en cloaking van je Nanosuit bieden creatieve oplossingen voor elk soort gevecht.

Aanpassen: pas in een steeds veranderende omgeving je tactieken aan om te domineren op slagvelden, variërend van bevroren jungle tot buitenaardse omgevingen.

Aanpassen: een enorm arsenaal aan modulaire wapens biedt ongekende controle over de speelstijl, met opties variërend van experimenteel tot buitenaards.

Veroveren: levensechte vijandelijke AI vereist een strategische en flexibele speelstijl, omdat nieuwe uitdagingen, waaronder een slagveld van nul g, vereisen dat spelers het offensief nemen en proactief zijn.

Verkennen: kies je eigen pad door de open wereld van Crysis, vernietig obstakels, bestuur voertuigen en gebruik de omgeving zelf tegen je vijanden.

Wat begint als een eenvoudige reddingsmissie, wordt het slagveld van een nieuwe oorlog waarin buitenaardse indringers over een Noord-Koreaanse eilandketen zwermen. Gewapend met een krachtig Nanosuit kunnen spelers onzichtbaar worden om vijandelijke patrouilles te stalken, of hun kracht vergroten om voertuigen te vernietigen.

De snelheid, kracht, bepantsering en verhulling van de Nanosuit maken creatieve oplossingen mogelijk voor elk soort gevecht, terwijl een enorm arsenaal aan modulaire wapens een ongekende controle over de speelstijl biedt. Pas in de steeds veranderende omgeving tactieken en uitrusting aan om je vijanden te domineren, in een enorme sandbox-wereld.